Een bedrijfspand laten taxeren in 2024?

Heeft u in 2024 een taxatie nodig voor een bedrijfspand in Almere, Lelystad, Zeewolde of Dronten? Onze gecertificeerde taxateurs zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen die van invloed zijn op de waarde van uw kantoor, bedrijfsruimte of winkelpand. Wij volgen de marktontwikkelingen op de voet en nemen de nieuwste eisen met betrekking tot onder meer duurzaamheid mee in onze berekeningen. U bent daarmee zeker van een deskundig en volledig taxatierapport. We werken met alle door banken voorgeschreven modellen en kwaliteitsnormen. Niet voor niets doen veel bedrijven en banken al jarenlang een beroep op ons.

Wanneer is een taxatie nodig voor een bedrijfsruimte, kantoor of winkelpand?

Er kunnen verschillende aanleidingen zijn voor het taxeren van een bedrijfspand. Bijvoorbeeld omdat u een pand wil aan- of verkopen of u wilt verbouwen of renoveren. Voor uw investeringsbeslissing of (her)financiering is een goede onderbouwing van de waarde noodzakelijk. Maar ook als huurder van een bedrijfsruimte kunt u een taxatie laten doen door een taxateur om te controleren of de huurprijs wel marktconform is.

Taxatie bedrijfspand Almere, Lelystad of Zeewolde
Onze deskundige taxateurs zorgen voor een volledige en deskundige taxatie van uw bedrijfspand

Taxatie kantoor

Voor de taxatie van een kantoorgebouw bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kijken niet alleen naar de kenmerken van het pand maar ook naar de marktomstandigheden. De kantorenmarkt in Almere en Lelystad hebben de afgelopen jaren te maken gehad met een beperkte opname en veel leegstand. Door de verwachte vertraging van de economie in 2024 en het doorzetten van trends als thuiswerken zal ook in 2024 de vraag naar kantoren naar verwachting beperkt blijven. Maar er zijn wel verschillen tussen panden en locaties. Een courant en duurzaam pand op een goede locatie heeft veel betere kansen dan overige panden. Door onze uitgebreide kennis van de markt kunnen wij voor u een deskundige taxatie van een kantoorpand uitvoeren.

Taxatie bedrijfsruimte

Wilt u een bedrijfspand laten taxeren? De bedrijfsruimtemarkt in Almere, Lelystad en Zeewolde heeft de afgelopen jaren een sterke groei gekend. De vraag naar bedrijfspanden kon het aanbod vaak zelfs niet bijbenen. Inmiddels is de marktsituatie wel genormaliseerd. De eisen die gebruikers aan hun pand stellen komt daardoor weer meer voorop te staan. Als taxateur van bedrijfspanden en logistiek vastgoed kijken wij naar alle relevante factoren om tot een goede bepaling van de waarde te komen. Niet voor niets doen veel bedrijven en banken al jarenlang een beroep op ons bij het laten taxeren van hun bedrijfspand.

Taxatie winkel

Ook hebben wij veel ervaring met de taxatie van winkelpanden in Almere, Lelystad en Zeewolde. Niet alleen de kenmerken van het pand worden door ons bekeken maar ook de locatie van het pand die voor de waarde van groot belang is. De winkelmarkt is volop in beweging en de detailhandel staat vol uitdagingen. Naar verwachting neemt het aantal faillissementen van retailers in 2024 ook toe. Maar er zijn ook veel winkels die nieuwe vestigingen willen openen. Daarnaast profiteren Almere en Lelystad van de toename van het aantal huishoudens. Bij onze taxaties van winkelruimten houden we rekening met alle relevante factoren op markt- en pandniveau.

Kies voor een deskundige taxateur en een gedegen taxatierapport

Onze ervaren taxateurs zijn experts op het gebied van bedrijfstaxaties en kunnen voor u de volgende waarden berekenen:

* marktwaarde

* herbouwwaarde

* executiewaarde

* onderhandse verkoopwaarde

Wij berekenen alle waarden volgens de laatste richtlijnen voor elke bedrijfsruimte, kantoorpand of winkelruimte. Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) en het Nederlands Register voor Vastgoedtaxateurs (NRVT) waardoor u kunt rekenen op deskundige dienstverlening.

Taxatie winkel, bedrijfspand, kantoorruimte in Almere, Lelystad of Zeewolde.
Bel ons voor een deskundig en gedegen taxatierapport: 036-5383222

Voor een betrouwbare taxatie van uw bedrijfspand

De uitkomst van een taxatie moet betrouwbaar, objectief en goed onderbouwd zijn. Wij zijn al meer dan 25 jaar actief in de regio en hebben daardoor een goede kennis van de marktomstandigheden in Flevoland en een uitgebreid netwerk. Daarnaast beschikken wij over een eigen researchafdeling en een zeer uitgebreide database met transacties van vergelijkbare bedrijfsruimten, winkelpanden en kantoorgebouwen in Almere, Lelystad, Zeewolde en Dronten. Meer weten over onze dienstverlening?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies

Heeft u een taxatie nodig voor uw bedrijfspand? We helpen u graag verder. Bel: 036-5323222 voor kantoor Almere of 0320-233211 kantoor Lelystad. Of stuur een mail naar: info@vanwestrhenen-bog.nl of maak gebruik van ons contactformulier.

Reacties zijn gesloten