Reviews

Mevr. Van Wijnen van Drie 14 januari 2022

Wij hadden geen verwachtingen want alles was nieuw voor ons. De lokale marktkennis en deskundigheid waren van de heer Bakker de makelaar heel goed. De service en begeleiding waren ook heel goed. Zodra er een nieuwe potentiele koper zich aandiende belde de heer Bakker dat direct aan ons door. Na de bezichtiging gaf de heer Bakker ook direct een terugkoppeling naar ons. De prijs vinden wij netjes als iemand zijn werk goed doet mag deze ook goed worden beloond. Kortom een makelaar om zeker mee samen te werken.

P. Stolk (GGD Flevoland) 5 januari 2022

“Voor de nieuwe huisvesting van onze ambulancedienst kwam een leegstaand bedrijfspand in beeld aan de Veluwezoom in Almere. Voor advies en begeleiding hebben wij Van Westrhenen Voerman Bedrijfshuisvesting ingeschakeld omdat wij al eerder goede ervaringen met deze bedrijfsmakelaar hebben gehad. Tijdens het traject hebben zij ons goed geadviseerd en helder gewezen op belangrijke zaken met betrekking tot onder meer bouwkundige aspecten en het geldende bestemmingsplan van de gemeente. Bovenal zijn wij erg tevreden met hoe de onderhandelingen met de verkoper zijn verlopen. Door de bemiddeling van Roger Bakker hebben wij het pand uiteindelijk tegen een heel gunstige prijs kunnen aankopen. Wij zijn zeer tevreden met de nieuwe huisvesting en gaan er iets moois van maken voor onze ambulancedienst. Wij zouden in de toekomst zeker weer gebruik maken van de diensten van Van Westrhenen Voerman Bedrijfshuisvesting.”

Mevr. Oosters (verhuurder) 18 februari 2021

Zeer tevreden over inzet en acties, Ik heb reeds lang ervaring met deze makelaar en zijn betrokkenheid blijft constant. Mocht een kandidaat- koper afhaken, dan heeft hij in zijn netwerk snel andere kandidaten gevonden. Groot netwerk is belangrijk en respectvol met de verwachting van de cliënt omgaan eveneens.
Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen bij relaties!

Lokale marktkennis 8 Service en begeleiding 8
Deskundigheid 8 Prijs / kwaliteit 8

Cannenburg Beheer B.V. 8 januari 2020

Behulpzaam, houden aan afspraken en de tijd er voor nemen. Dat is al lang de ervaring die ik met Van Westrhenen Voerman heb.
Met Dank aan Roger Bakker.

Alfred van Wageningen 6 januari 2020

Van Westrhenen Voerman Bedrijfshuisvesting heeft ons prima geholpen met de verkoop van ons pand. Vragen die ik had kon ik ieder moment kwijt en werden direct opgepakt. Mocht ik nogmaals met een vergelijkbaar traject te maken krijgen, zal ik zeker weer gebruik maken van hun dienstverlening.

O. Duran 16 december 2019

Enorm goede ervaring gehad met het taxeren door Roger Bakker, dit tegen een goed tarief en uitstekende kennis van zaken! Ik beveel hem zeker aan.

R. Pot Verkoop beleggingspand horeca Almere-Haven 16 december 2019

Roger Bakker is betrouwbaar, deskundig en heeft het juiste netwerk. Hij heeft actuele kennis van de lokale markt en geeft goede begeleiding in het verkooptraject.
Deskundigheid: 9
Lokale marktkennis: 8
Prijs / kwaliteit: 8
Service en begeleiding: 8

Erik 5 juni 2019

Top Service, Roger denkt met je mee en regelt het van A tot Z.

Rob van Leijen 21 januari 2019

Voor ons is van Westrhenen Voerman de partij voor bedrijfshuisvesting. Betrouwbaar, deskundig, snel en uitstekende condities. Vanaf het eerste telefonische contact tot aan het overhandigen van de sleutel een prettige samenwerking met de heer Bakker.

Chris van de Vooren 21 januari 2019

Vakkundig en snel! Ons bedrijfsgedeelte laten taxeren door Roger Bakker en binnen enkele dagen een uitvoerig rapport mogen ontvangen die nodig is voor de accountant en fiscus. Een zeer redelijk tarief is gerekend dus mocht het nodig zijn bij een ander pand, dan wordt het weer Van Westrhenen-Voerman!

Daan Kuhlmann 21 januari 2019

Voor het starten van onze eigen onderneming hebben wij een bedrijfspand via van Westrhenen Voerman Bedrijfshuisvesting in Almere weten te regelen. Op een snelle en goede manier hebben wij een pand weten te regelen welke in super conditie was en perfect aansloot op onze wensen! De communicatie verliep gedurende de huurfase perfect en er viel enorm goed te onderhandelen over de eventuele nieuwe wensen en de mogelijkheden daarin. Wij hebben het enorm prettig ervaren en zullen in de toekomst zeker weer kiezen voor deze bedrijfsmakelaar en deze ook aanraden voor een ander die op zoek is naar een bedrijfsmakelaar!

Verhuurder Xenonstraat 162 19 februari 2018

Het betrof een ingewikkelde klus: voortijdige contractbeëindiging van de vertrekkende huurder die eigenlijk niet wilde meewerken en een veeleisende nieuwe huurder. De makelaar bleek bereid ingehuurde rechtsbijstand te adviseren, ook boorde hij zijn netwerk aan om snel klussen voor een redelijke prijs in het pand te laten uitvoeren. In het hele proces bleek hij bereid om de hete kooltjes uit het vuur te halen. De courtage was fors gelet de huidige markt. Maar hier geldt duurkoop is goedkoop.

Marie-Louise Oosters (verkoper/verhuurder diverse panden in Almere) 3 december 2017

Goede service en begeleiding!

Verhuurder Argonweg 20 oktober 2017

'Voor de verhuur van ons bedrijfspand hebben wij Van Westrhenen Voerman Bedrijfshuisvesting in Almere ingeschakeld. In korte tijd hebben zij een goede huurder voor ons pand gevonden tegen uitstekende condities. Wij zijn dan ook zeer tevreden over de dienstverlening en het uiteindelijke resultaat. De deskundige afhandeling en regelmatige communicatie tijdens het verhuurtraject hebben wij als zeer prettig ervaren.
Wij zouden een volgende keer zeker weer kiezen voor deze bedrijfsmakelaar.'

Beoordeling:
Lokale marktkennis 10
Deskundigheid 10
Service en begeleiding 10
Prijs / kwaliteit 10
Totaal cijfer: 10

Verkoper Grote Markt 10 12 augustus 2017

‘Zeer kundig, ervaren, kennis zakelijke markt en verwachting, houdt goed contact. Zeker aan te bevelen!’

Beoordeling:
Lokale marktkennis 10
Deskundigheid 10
Service en begeleiding 10
Prijs / kwaliteit 10
Totaal cijfer: 10