Reviews

Erik 5 juni 2019

Top Service, Roger denkt met je mee en regelt het van A tot Z.

Rob van Leijen 21 januari 2019

Voor ons is van Westrhenen Voerman de partij voor bedrijfshuisvesting. Betrouwbaar, deskundig, snel en uitstekende condities. Vanaf het eerste telefonische contact tot aan het overhandigen van de sleutel een prettige samenwerking met de heer Bakker.

Chris van de Vooren 21 januari 2019

Vakkundig en snel! Ons bedrijfsgedeelte laten taxeren door Roger Bakker en binnen enkele dagen een uitvoerig rapport mogen ontvangen die nodig is voor de accountant en fiscus. Een zeer redelijk tarief is gerekend dus mocht het nodig zijn bij een ander pand, dan wordt het weer Van Westrhenen-Voerman!

Daan Kuhlmann 21 januari 2019

Voor het starten van onze eigen onderneming hebben wij een bedrijfspand via van Westrhenen Voerman Bedrijfshuisvesting in Almere weten te regelen. Op een snelle en goede manier hebben wij een pand weten te regelen welke in super conditie was en perfect aansloot op onze wensen! De communicatie verliep gedurende de huurfase perfect en er viel enorm goed te onderhandelen over de eventuele nieuwe wensen en de mogelijkheden daarin. Wij hebben het enorm prettig ervaren en zullen in de toekomst zeker weer kiezen voor deze bedrijfsmakelaar en deze ook aanraden voor een ander die op zoek is naar een bedrijfsmakelaar!

Verhuurder Xenonstraat 162 19 februari 2018

Het betrof een ingewikkelde klus: voortijdige contractbeëindiging van de vertrekkende huurder die eigenlijk niet wilde meewerken en een veeleisende nieuwe huurder. De makelaar bleek bereid ingehuurde rechtsbijstand te adviseren, ook boorde hij zijn netwerk aan om snel klussen voor een redelijke prijs in het pand te laten uitvoeren. In het hele proces bleek hij bereid om de hete kooltjes uit het vuur te halen. De courtage was fors gelet de huidige markt. Maar hier geldt duurkoop is goedkoop.

Marie-Louise Oosters (verkoper/verhuurder diverse panden in Almere) 3 december 2017

Goede service en begeleiding!

Verhuurder Argonweg 20 oktober 2017

'Voor de verhuur van ons bedrijfspand hebben wij Van Westrhenen Voerman Bedrijfshuisvesting in Almere ingeschakeld. In korte tijd hebben zij een goede huurder voor ons pand gevonden tegen uitstekende condities. Wij zijn dan ook zeer tevreden over de dienstverlening en het uiteindelijke resultaat. De deskundige afhandeling en regelmatige communicatie tijdens het verhuurtraject hebben wij als zeer prettig ervaren.
Wij zouden een volgende keer zeker weer kiezen voor deze bedrijfsmakelaar.'

Beoordeling:
Lokale marktkennis 10
Deskundigheid 10
Service en begeleiding 10
Prijs / kwaliteit 10
Totaal cijfer: 10

Verkoper Grote Markt 10 12 augustus 2017

‘Zeer kundig, ervaren, kennis zakelijke markt en verwachting, houdt goed contact. Zeker aan te bevelen!’

Beoordeling:
Lokale marktkennis 10
Deskundigheid 10
Service en begeleiding 10
Prijs / kwaliteit 10
Totaal cijfer: 10