Uw pand verhuren/verkopen

Uw pand verkopen of verhuren

bedrijfspand verhuren verkopen

Voor de verhuur of verkoop van uw kantoorpand, bedrijfsruimte of winkelpand bent u bij Van Westrhenen Voerman Bedrijfshuisvesting aan het juiste adres. Wij maken een grondige analyse van het object en de mogelijkheden en beschikken over een omvangrijk netwerk in Flevoland. Van Westrhenen Voerman Bedrijfshuisvesting benadert potentiële kopers en huurders actief. Daarnaast zetten wij graag een mix van marketinginstrumenten in met het grootst mogelijke bereik. Zo wordt uw object onder de aandacht gebracht op:

Ook een professioneel presentatiepakket behoort tot de mogelijkheden.

Professionele dienstverlening op maat

Bij Van Westrhenen Voerman Bedrijfshuisvesting kunt u zelf bepalen wat u zelf wil doen en welke diensten u wilt afnemen van de bedrijfsmakelaar. Daarmee houdt u grip op het proces en op de kosten. Er zijn drie vormen van dienstverlening:

  • Zelf doen: U maakt zelf de foto’s en internetteksten en u doet zelf de bezichtigingen en de onderhandelingen. Van Westrhenen Voerman Bedrijfshuisvesting zorgt voor publicatie van uw object op de diverse kanalen en zorgt voor het gehele juridisch traject. Uw korting bedraagt met deze variant 50% van de te betalen courtage.
  • Samen doen: Wilt u liever niet zelf bezichtigen en/of onderhandelen maar bijvoorbeeld wel foto’s en teksten aanleveren? Bespreek met de bedrijfsmakelaar wat u wel en niet wil doen. Door samen te werken kan uw korting oplopen tot wel 25% van de te betalen courtage.
  • Laten doen: U besteedt het verhuur-/verkooptraject volledig uit aan Van Westrhenen Voerman Bedrijfshuisvesting. Wij zorgen voor professionele presentatie van uw object en behartigen uw belangen vanaf de eerste bezichtiging, via de onderhandelingen tot aan de oplevering van het object.

Welke variant u ook kiest, bij Van Westrhenen Voerman Bedrijfshuisvesting bent u altijd verzekerd van onze professionele dienstverlening en een solide contract.

Maak direct een afspraak voor een adviesgesprek met onze bedrijfsmakelaars. Bel: 036-5383222 voor kantoor Almere of: 0320-233211 voor kantoor Lelystad. U kunt ons ook een mail sturen naar: info@vanwestrhenen-bog.nl.