Referenties

Schepenveld 47
Bedrijfspand verkocht in Zeewolde

ACE Pharmaceuticals heeft voor eigen gebruik een bedrijfspand gekocht aan de Schepenveld 47 in Zeewolde. Het pand beschikt over circa 2.400 m² bedrijfs- en kantoorruimte en is gelegen op bedrijventerrein Schepenveld in Zeewolde. Van Westrhenen Voerman Bedrijfshuisvesting bracht de transactie tot stand namens de verkoper.

Hoofdfoto
Bedrijfspand in Almere verkocht aan De Slegte

Namens de eigenaar (de vorige eigenaar-gebruiker) heeft Van Westrhenen Voerman Bedrijfshuisvesting een bedrijfspand van circa 1.130 m² aan De Huchtstraat 37 in Almere verkocht aan boekenverkoper De Slegte. Het pand beschikt over circa 930 m² bedrijfsruimte en 200 m² kantoorruimte en is gelegen op bedrijventerrein Veluwsekant-Oost in Almere Stad. Het perceel heeft een omvang van circa 1.252 m².

Televisieweg 60
Bedrijfspand verhuurd op Gooise Kant

Namens de eigenaar heeft Van Westrhenen Voerman Bedrijfshuisvesting een bedrijfspand van circa 620 m² aan de Televisieweg 60 verhuurd aan een groothandel in consumentenartikelen. Het pand beschikt over circa 395 m² bedrijfsruimte en 225 m² kantoorruimte. Daarnaast is er nog circa 250 m² bedrijfsruimte op de entresolvloer aanwezig. Het pand is gelegen op bedrijventerrein Gooise Kant in Almere Stad.

Palmpolstraat 62 Almere
Kantoorpand in Almere nu geheel verhuurd

Met de recente verhuur van de laatste meters aan Baby & Borst is het gehele pand aan de Palmpolstraat 62 door Van Westrhenen Voerman Bedrijfshuisvesting verhuurd. Het pand is gelegen op bedrijventerrein Veluwsekant in Almere Stad.