Referenties

Zandzuigerstraat 58 Nieuwbouw bedrijfspand in Almere verhuurd
Voor de nieuw te bouwen bedrijfsruimte aan de Zandzuigerstraat 58 in Almere is een huurder gevonden. Deze multifunctionele bedrijfsruimte wordt gerealiseerd op het kleinschalige bedrijventerrein “Poldervlak” te Almere-Buiten. Het pand beschikt over circa 640 m² multifunctionele bedrijfsruimte op begane grond en circa 250 m² kantoorruimte verdeeld over de begane grond en verdieping. Het pand wordt in de loop van 2021 opgeleverd aan de nieuwe huurder.

Van Westrhenen Voerman Bedrijfshuisvesting bracht de transactie tot stand namens de verhuurder.

De Binderij 69 Kantoor-/bedrijfspand aan De Binderij verhuurd
Het kantoor-/bedrijfspand aan De Binderij 69 in Almere is verhuurd aan een nieuwe gebruiker. Het moderne, vrijstaande kantoorpand met bedrijfsruimte (bouwjaar 2000) bevindt zich op een binnenstedelijk bedrijventerrein aan de rand van de Literatuurwijk te Almere-Stad. Het totaal oppervlak van het pand bedraagt circa 342 m², waarvan 70 m² bedrijfsruimte en de rest kantoor.

Van Westrhenen Voerman Bedrijfshuisvesting bracht de transactie tot stand namens de verhuurder.

Televisieweg62-07 Bedrijfspand aan de Televisieweg verhuurd aan Clinichain
Clinichain heeft een kantoor-/bedrijfspand van circa 870 m² aan de Televisieweg 62 in Almere gehuurd. De bedrijfsruimte van het pand bedraagt circa 375 m², met nog circa 105 m² opslagruimte op de tussenverdieping. Daarnaast beschikt het pand over circa 495 m² kantoorruimte, verdeeld over 2 verdiepingen. Het pand is gelegen op bedrijventerrein Gooisekant en beschikt over circa 20 parkeerplaatsen op eigen terrein.

Van Westrhenen Voerman Bedrijfshuisvesting bracht de transactie tot stand namens de verhuurder, twee particuliere beleggers.

Veluwezoom 62 GGD Flevoland koopt bedrijfspand op Veluwse Kant in Almere
GGD Flevoland heeft voor eigen gebruik het kantoor-/bedrijfspand aan de Veluwezoom 62 in Almere gekocht. Het pand heeft een totaal vloeroppervlak van 3.900 m² en is gelegen op een perceel van 11.000 m² op het bedrijventerrein Veluwse Kant aan de A6 in Almere. De ruimte was voorheen in gebruik bij Kerry (NL) B.V. Het pand zal door de GGD worden gebruikt ten behoeve van de ambulancedienst.

Van Westrhenen Voerman Bedrijfshuisvesting bracht de transactie tot stand namens GGD Flevoland.