Referenties

Bedrijfspand verhuurd in Almere Buiten.
Recent hebben wij een bedrijfspand aan de Oliemolenstraat 69 verhuurd aan een isolatiebedrijf. De recent geheel gerenoveerde, multifunctionele bedrijfsruimte is gelegen op een zichtlocatie aan de Polderdreef op het terrein Poldervlak in Almere- Buiten. Het pand beschikt over circa 500 m² bedrijfsruimte en 220 m² kantoorruimte op de begane grond en de eerste verdieping.

Van Westrhenen Voerman Bedrijfshuisvesting bracht de transactie tot stand namens de verhuurder.

Hefbrugweg 12 Beleggingspand in Almere verkocht
Recent hebben wij een nieuwe koper gevonden voor het bedrijfspand aan de Hefbrugweg 12 in Almere. Dit ruim opgezette bedrijfsgebouw is gelegen op De Vaart, het grootste bedrijventerrein van Almere. Het betreft een bedrijfspand van in totaal circa 4.230 m² bestaande uit 2 bedrijfshallen, kantoor-showroomruimte op een perceel van circa 7.493 m². Het pand heeft circa 30 verschillende huurders.

Van Westrhenen Voerman Bedrijfshuisvesting bracht de transactie tot stand namens de verkoper.

Bijzondere kantoorvilla in Almere verkocht aan een belegger
De markante, vrijstaande kantoorvilla aan de Randstad 21-61 is verkocht aan een belegger. Het bijzonder fraai vormgegeven kantoorgebouw van 235 m² heeft diverse internationale prijzen gewonnen (onder meer in Japan). Het is gebouwd door Meijer & Van Schooten die onder meer later ook het (voormalige) hoofdkantoor van ING (De Schoen) in Amsterdam hebben gebouwd. De kantoorvilla is gelegen op een zichtlocatie aan de Randstaddreef in een groene omgeving op het kleinschalige en gemengde bedrijventerrein Randstad 21.

Van Westrhenen Voerman Bedrijfshuisvesting bracht de transactie tot stand namens de verkoper.

ZZ103 Bedrijfsunit verhuurd aan de Zandzuigerstraat
Recent hebben wij weer een bedrijfsunit van circa 300 m² verhuurd aan de Zandzuigerstraat in Almere. De unit is gelegen in een bedrijfsverzamelcomplex op het bedrijventerrein Poldervlak. Deze multifunctionele unit is gelegen op de hoek van het complex.

Van Westrhenen Voerman Bedrijfshuisvesting bracht de transactie tot stand namens de verhuurder.