Referenties

Palmpolstraat 62 Almere
Kantoorpand in Almere nu geheel verhuurd

Met de recente verhuur van de laatste meters aan Baby & Borst is het gehele pand aan de Palmpolstraat 62 door Van Westrhenen Voerman Bedrijfshuisvesting verhuurd. Het pand is gelegen op bedrijventerrein Veluwsekant in Almere Stad.

argonweg 32
Bedrijfsunit verkocht in Almere Poort

Namens de eigenaar heeft Van Westrhenen Voerman Bedrijfshuisvesting een bedrijfsunit van 140 m² verkocht aan de Argonweg 32 in Almere Poort. Het pand is gebouwd in 2005-2006 en beschikt over circa 70 m² bedrijfsruimte en 70 m² kantoorruimte en is gelegen op het bedrijventerrein Hogekant. Dit bedrijventerrein ligt aan de oostkant van Almere Poort en is direct bereikbaar vanaf de Hogering.

Randstad 21-22
Kantoorpand verhuurd in Almere

Namens de eigenaar heeft Van Westrhenen Voerman Bedrijfshuisvesting een zelfstandig kantoorpand van 195 m² aan de Randstad 21-22 in ALmere verhuurd aan een kliniek. De kantoorvilla is gelegen op het kleinschalige en gemengde bedrijventerrein Randstad 21. Dit bedrijventerrein ligt direct aan de Landdrostdreef en Randstaddreef.

Kolkweg 81 Lelystad
Bedrijfsruimte verhuurd in Lelystad

Namens de eigenaar heeft Van Westrhenen Voerman Bedrijfshuisvesting (kantoor Lelystad) een bedrijfspand van 500 m² aan de Kolkweg in Lelystad verhuurd aan Vehicle Conversions. De ruimte bestaat uit 350 m² bedrijfsruimte en 150 m² kantoorruimte en is gelegen op bedrijventerrein Noordersluis. Het huurcontract heeft een looptijd van drie jaar.