Referenties

Kolkweg 81 Lelystad
Bedrijfsruimte verhuurd in Lelystad

Namens de eigenaar heeft Van Westrhenen Voerman Bedrijfshuisvesting (kantoor Lelystad) een bedrijfspand van 500 m² aan de Kolkweg in Lelystad verhuurd aan Vehicle Conversions. De ruimte bestaat uit 350 m² bedrijfsruimte en 150 m² kantoorruimte en is gelegen op bedrijventerrein Noordersluis. Het huurcontract heeft een looptijd van drie jaar.

Schoutstraat 57
Kantoorruimte verhuurd in Almere Centrum

Namens de eigenaar heeft Van Westrhenen Voerman Bedrijfshuisvesting een kantoorruimte van 182 m² aan de Schoutstraat 57 verhuurd. De ruimte is gelegen op de begane grond van het pand in het centrum van Almere. De nieuwe huurder, een advocatenkantoor, neemt de ruimte per 1 mei 2018 in gebruik.

Verhuurd Prinsenpad 29 Almere Van Westrhenen Bedrijfshuisvesting (1)
Verhuurd: 80 m² kantoor-/praktijkruimte in Almere Stad.

Namens de eigenaar heeft Van Westrhenen Voerman Bedrijfshuisvesting een kantoor-/praktijkruimte van circa 80 m² verhuurd aan een kinderdagverblijf. Het pand is gelegen aan het Prinsenpad 29 in Almere Stad.

DSC_0479
Verkocht: 1.560 m² kantoor-/bedrijfsruimte op Gooise Kant Almere.

Namens de eigenaar heeft Van Westrhenen Voerman Bedrijfshuisvesting een bedrijfs-/kantoorpand van circa 1.150 m² verkocht aan Art of Dance. Het markante pand is gelegen op een zichtlocatie aan de Transistorstraat 101 op bedrijvenpark Gooise Kant. Dit bijzonder fraai vormgegeven kantoor/bedrijfsgebouw uit 2000 beschikt over een zeer hoogwaardige afwerkingsniveau en een ruim perceel met een ruime hoeveelheid parkeerplaatsen. De kantoorverdieping bevindt zich zich diagonaal boven het bouwdeel op het maaiveld en is via een lift bereikbaar. Het pand bevindt zich op een ruim perceel van ca. 3.175 m2.