Referenties

Randstad 21-22
Kantoorpand verhuurd in Almere

Namens de eigenaar heeft Van Westrhenen Voerman Bedrijfshuisvesting een zelfstandig kantoorpand van 195 m² aan de Randstad 21-22 in ALmere verhuurd aan een kliniek. De kantoorvilla is gelegen op het kleinschalige en gemengde bedrijventerrein Randstad 21. Dit bedrijventerrein ligt direct aan de Landdrostdreef en Randstaddreef.

Kolkweg 81 Lelystad
Bedrijfsruimte verhuurd in Lelystad

Namens de eigenaar heeft Van Westrhenen Voerman Bedrijfshuisvesting (kantoor Lelystad) een bedrijfspand van 500 m² aan de Kolkweg in Lelystad verhuurd aan Vehicle Conversions. De ruimte bestaat uit 350 m² bedrijfsruimte en 150 m² kantoorruimte en is gelegen op bedrijventerrein Noordersluis. Het huurcontract heeft een looptijd van drie jaar.

Schoutstraat 57
Kantoorruimte verhuurd in Almere Centrum

Namens de eigenaar heeft Van Westrhenen Voerman Bedrijfshuisvesting een kantoorruimte van 182 m² aan de Schoutstraat 57 verhuurd. De ruimte is gelegen op de begane grond van het pand in het centrum van Almere. De nieuwe huurder, een advocatenkantoor, neemt de ruimte per 1 mei 2018 in gebruik.

Verhuurd Prinsenpad 29 Almere Van Westrhenen Bedrijfshuisvesting (1)
Verhuurd: 80 m² kantoor-/praktijkruimte in Almere Stad.

Namens de eigenaar heeft Van Westrhenen Voerman Bedrijfshuisvesting een kantoor-/praktijkruimte van circa 80 m² verhuurd aan een kinderdagverblijf. Het pand is gelegen aan het Prinsenpad 29 in Almere Stad.