Referenties

Vlotbrugweg 2 - 2019
Circa 1.640 m² bedrijfsruimte verhuurd in Almere Buiten

Een bedrijf in de interieurbouw huurt per 1 september 2019 voor een periode van 5 jaar circa 1.307 m² bedrijfsruimte en 330 m² kantoorruimte aan de Vlotbrugweg 2 in Almere. Het bedrijfspand is gelegen op bedrijventerrein De Vaart in Almere Buiten.
Van Westrhenen Voerman Bedrijfshuisvesting bracht de transactie tot stand namens de verhuurder, een particuliere belegger.

1353_pn_7 voorzijde_3
Horecapand in Almere Haven verkocht aan belegger

Namens de eigenaar hebben wij voor het horecapand aan het Havenhoofd 7 in Almere Haven recent een nieuwe eigenaar gevonden. Deze horecaruimte is uitstekend gelegen nabij de gezellige havenkom, bij het hart van het winkelgebied in het centrum van Almere Haven. De ruimte is verhuurd aan een Indonesisch restaurant. Het oppervlak meet circa 280 m² horecaruimte op de begane grond met een buitenterras van 170 m².

Duitslandstraat Almere Poort
Twee winkelruimten verhuurd in Almere Poort

Recent zijn twee commerciële ruimten in Almere Poort verhuurd. Zo werd in het pand aan de Duitslandstraat 85-87 een unit van 185 m² verhuurd aan een opticien en de naastgelegen unit van circa 200 m² aan een mondhygiënistenpraktijk. In dit pand is nog één unit van circa 295 m² voor verhuur beschikbaar. Van Westrhenen Voerman Bedrijfshuisvesting bracht de transacties tot stand namens de verhuurder.

Bakkenzuigerstraat 26 2019
Bedrijfsunit in Almere Muziekwijk verhuurd

Op bedrijventerrein Poldervlak in Almere Buiten hebben wij een bedrijfsunit van circa 150 m² verkocht aan de Bakkenzuigerstraat 26. Het betreft een representatieve en goed afwerkte hoekunit met bedrijfsruimte op de begane grond en kantoorruimte op de verdieping. Van Westrhenen Voerman Bedrijfshuisvesting bracht de transactie tot stand namens de verkoper.