Referenties

Transistorstraat 71 j-3Kantoor verkocht als belegging

Namens de eigenaar hebben wij een kantoorpand van circa 360 m² aan de Transistorstraat 71 in Almere verkocht aan een particuliere belegger. Deze hoogwaardige kantoorvilla is gelegen op een uitstekende locatie op bedrijvenpark Gooisekant in Almere en is onderdeel van het kantorencomplex Castellum, dat bestaat uit 11 representatieve kantoorvilla’s van een hoogwaardig niveau. Het verkochte pand bestaat uit 3 bouwlagen van elk circa 120 m² (totaal 360 m²). Het pand is gelegen op een perceel van 162 m².

DSC_0394Projects Support Calamiteiten huurt bedrijfspand van 2.500 m² in Almere

Projects Support Calamiteiten heeft een bedrijfspand van circa 2.500 m² aan de Draaibrugweg 10 in Almere gehuurd van Cannenburg Caravans. Dit multifunctionele bedrijfspand met kantoorruimte is gelegen op bedrijventerrein De Vaart in Almere Buiten. Van Westrhenen Voerman Bedrijfshuisvesting bracht de transactie tot stand namens de verhuurder.

Vlotbrugweg 13Bedrijfspand van 1.265 m² verkocht op De Vaart

Namens de eigenaar hebben wij een multifunctioneel bedrijfspand van circa 1.265 m² in Almere Buiten verkocht aan een nieuwe gebruiker. Het object ligt aan de noordkant van de gemeente Almere op bedrijventerrein “De Vaart”.

Vlotbrugweg 2 - 2019
Circa 1.640 m² bedrijfsruimte verhuurd in Almere Buiten

Een bedrijf in de interieurbouw huurt per 1 september 2019 voor een periode van 5 jaar circa 1.307 m² bedrijfsruimte en 330 m² kantoorruimte aan de Vlotbrugweg 2 in Almere. Het bedrijfspand is gelegen op bedrijventerrein De Vaart in Almere Buiten.
Van Westrhenen Voerman Bedrijfshuisvesting bracht de transactie tot stand namens de verhuurder, een particuliere belegger.