Referenties

Katernstraat SagaxBedrijfspand verkocht namens opdrachgever Sagax
Sagax heeft een bedrijfsverzamelgebouw aan de Katernstraat 31-33 in Almere verkocht aan een particuliere belegger. Het moderne, vrijstaande bedrijfsverzamelgebouw bestaat uit 14 verhuurde units van verschillende afmetingen met een totaal vloeroppervlak van circa 1.350 m². De ruimte is verhuurd aan tien verschillende huurders. Het pand bevindt zich op bedrijventerrein “De Uitgeverij” te Almere Stad.Van Westrhenen Voerman Bedrijfshuisvesting bracht de transactie tot stand namens verkoper Sagax.

De Striptekenaar 20Recent verhuurd: Kantoorpand in Almere Buiten.
Namens de eigenaar hebben wij onlangs een modern kantoorpand met ruim buitenterrein aan De Striptekenaar 20 in Almere Buiten verhuurd. Dit multifunctionele kantoorpand van ca. 130 m² met groot buitenterrein is gelegen op het gelijknamige, kleinschalige bedrijventerrein De Striptekenaar.

Veluwezoom 15 AlmereAvensus huurt nieuw kantoor in Almere
IT-bedrijf Avensus huurt per 1 juni 2020 circa 851 m² kantoorruimte op de 1e verdieping van het markante kantoorgebouw aan de Veluwezoom 15 in Almere voor de lange termijn. Het pand is gelegen op een zichtlocatie aan de A6 op bedrijventerrein Veluwsekant in Almere Stad. Van Westrhenen Voerman Bedrijfshuisvesting bracht de transactie tot stand namens verhuurder Sagax. Roger Bakker (Van Westrhenen Voerman Bedrijfshuisvesting): “Wij zijn zeer verheugd dat namens onze opdrachtgever deze voor Almeerse begrippen relatief grote kantoortransactie, ondanks de huidige coronaperikelen, hebben kunnen realiseren”. Avensus is een gespecialiseerde IT-dienstverlener met 175 medewerkers op het terrein van Cloud- en Securityoplossingen.

Transistorstraat 71 j-3Kantoor verkocht als belegging

Namens de eigenaar hebben wij een kantoorpand van circa 360 m² aan de Transistorstraat 71 in Almere verkocht aan een particuliere belegger. Deze hoogwaardige kantoorvilla is gelegen op een uitstekende locatie op bedrijvenpark Gooisekant in Almere en is onderdeel van het kantorencomplex Castellum, dat bestaat uit 11 representatieve kantoorvilla’s van een hoogwaardig niveau. Het verkochte pand bestaat uit 3 bouwlagen van elk circa 120 m² (totaal 360 m²). Het pand is gelegen op een perceel van 162 m².