Referenties

Recent verkocht: Modern, functioneel kantoorpand met kleine bedrijfsruimte. Het kantoorgebouw heeft een oppervlakte van circa 1.130 m² en is uitstekend gelegen op bedrijventerrein “De Uitgeverij” te Almere Stad.

Van Westrhenen Voerman Bedrijfshuisvesting bracht de transactie tot stand namens de verkoper.

Randstad 22-169 Mind at Work heeft 750 m² kantoorruimte gehuurd aan de Randstad 22-169/171 in Almere. Het kantoorpand heeft een totale omvang van 1.050 m² is gelegen op een zichtlocatie op de Business Campus Almere (Randstad 22). De door Mind at Work gehuurde ruimte bevindt zich op de eerste en de tweede verdieping. Mind at Work is specialist op het gebied van arbeid, scholing en gezondheid.

Van Westrhenen Voerman Bedrijfshuisvesting bracht de transactie tot stand namens de verhuurder.

Zandzuigerstraat 58 Nieuwbouw bedrijfspand in Almere verhuurd
Voor de nieuw te bouwen bedrijfsruimte aan de Zandzuigerstraat 58 in Almere is een huurder gevonden. Deze multifunctionele bedrijfsruimte wordt gerealiseerd op het kleinschalige bedrijventerrein “Poldervlak” te Almere-Buiten. Het pand beschikt over circa 640 m² multifunctionele bedrijfsruimte op begane grond en circa 250 m² kantoorruimte verdeeld over de begane grond en verdieping. Het pand wordt in de loop van 2021 opgeleverd aan de nieuwe huurder.

Van Westrhenen Voerman Bedrijfshuisvesting bracht de transactie tot stand namens de verhuurder.

De Binderij 69 Kantoor-/bedrijfspand aan De Binderij verhuurd
Het kantoor-/bedrijfspand aan De Binderij 69 in Almere is verhuurd aan een nieuwe gebruiker. Het moderne, vrijstaande kantoorpand met bedrijfsruimte (bouwjaar 2000) bevindt zich op een binnenstedelijk bedrijventerrein aan de rand van de Literatuurwijk te Almere-Stad. Het totaal oppervlak van het pand bedraagt circa 342 m², waarvan 70 m² bedrijfsruimte en de rest kantoor.

Van Westrhenen Voerman Bedrijfshuisvesting bracht de transactie tot stand namens de verhuurder.