Over ons

Bedrijfsprofiel

Van Westrhenen Voerman Bedrijfshuisvesting Almere

Van Westrhenen Voerman Bedrijfshuisvesting is al meer dan 25 jaar makelaar in bedrijfsmatig onroerend goed binnen Flevoland. Wij bieden vakkundig advies en persoonlijke dienstverlening op het gebied van bedrijfsmatig onroerend goed. Onze makelaars kennen de regio, de markt, de economie en hebben een sterk netwerk van relaties. Van Westrhenen Voerman Bedrijfshuisvesting richt zich op de dienstverlening rondom commercieel vastgoed: kantoren, bedrijfsruimten en winkels.

Vanuit onze kantoren in  Almere en Lelystad bedienen wij de regio rond de plaatsen:
Almere
Lelystad
Zeewolde
Dronten

 

5 redenen om te kiezen voor Van Westrhenen Voerman Bedrijfshuisvesting

1.

Onze bedrijfsmakelaars staan ingeschreven bij het Nederlands Register voor Vastgoedtaxateurs (NRVT) en zijn gecertificeerd conform de eisen van Vastgoedcert; het kwaliteitsregister van makelaars en taxateurs in Nederland.

2.

Van Westrhenen Voerman Bedrijfshuisvesting behartigt de belangen van zijn opdrachtgevers en is niet afhankelijk van een bepaalde bank of verzekeringsmaatschappij.

3.

Onze bedrijfsmakelaars zijn betrouwbaar en gedragen zich volgens de NVM Business-erecode.

4.

Wij kennen ons vakgebied en beschikken met het NVM Business uitwisselingssysteem en onze eigen researchafdeling over inzicht in alles wat te koop staat, verkocht, gekocht, gehuurd over verhuurd is.

5.

Wij zijn al meer dan 25 jaar actief in Flevoland en kennen de markt daardoor als geen ander en beschikken bovendien over een uitgebreid netwerk van relaties.

Wij geven u de ruimte om te ondernemen! Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een adviesgesprek. Bel: 036-53 83 222 (kantoor Almere) of 0320- 23 32 11 (kantoor Lelystad). Of mail naar: info@vanwestrhenen-bog.nl.

nrvt_logo_downloadlogo-nvm-business logo-vastgoedcert