Advies

Strategisch advies bedrijfshuisvesting voor alle vastgoedpartijen

strategisch advies

Naast onze diensten op het gebied van transacties en taxaties kunt u Van Westrhenen Voerman Bedrijfshuisvesting ook inschakelen voor deskundig advies op strategisch niveau. Wij adviseren alle partijen binnen de vastgoedmarkt en dragen met onze adviezen bij aan de juiste vastgoedbeslissingen.

Beleggers in vastgoed

Van Westrhenen Voerman Bedrijfshuisvesting helpt beleggers in commercieel vastgoed om kansen en risico’s in de portefeuille inzichtelijk te maken. Op basis van uw doelstellingen geven wij u een strategisch advies voor het succesvol uitbreiden of juist afbouwen van uw portefeuille. Door onze expertise en kennis van de markt kunnen wij een helder beeld geven op welke typen vastgoed en op welke locaties u zich het beste kunt concentreren en hoe u meer rendement uit uw portefeuille kunt halen.

Projectontwikkeling

Als projectontwikkelaar bent u gebaat bij een realistische en objectieve beoordeling van de kansen van uw project. Door de ruime ervaring met projecten in Flevoland en uitgebreide marktkennis kan Van Westrhenen Voerman Bedrijfshuisvesting u een helder advies geven bij haalbaarheidsanalyses, huurprijsanalyses en positioneringvraagstukken.

Eindgebruikers

Voor het vinden van een passende (nieuwe) huisvesting voor uw bedrijf of instelling is het advies van een lokale specialist van grote waarde. Door onze marktkennis en uitgebreide netwerk in de regio kunnen wij u helpen met het opstellen van een programma van eisen voor de nieuwe huisvesting en het bepalen van de meest optimale locatie voor uw activiteiten.

Gemeenten

Voor gemeenten is het ontwikkelen en in stand houden van aantrekkelijke werklocaties van vitaal belang. Door de uitgebreide marktkennis van de regio kan Van Westrhenen Voerman Bedrijfshuisvesting een uitstekend inzicht bieden in de vraag en gebruikerswensen van eindgebruikers, het aanbod en de geldende prijsniveaus binnen de gemeente. Wij monitoren de marktontwikkelingen en helpen gemeenten om beleid en strategie te formuleren voor succesvolle ruimtelijke ontwikkeling.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Bel 036-5383222 (kantoor Almere) / 0320- 233211 (kantoor Lelystad) of mail naar: info@vanwestrhenen-bog.nl voor een vrijblijvend adviesgesprek.