Taxaties

Onderbouwde taxatie bedrijfsobjecten in Flevoland

taxatie bedrijfsobjecten
U wilt een helder, objectief en goed onderbouwd inzicht in de waarde van uw bedrijfs- of beleggingsobject? Bijvoorbeeld voor een financieringsaanvraag of aankoop of om een andere reden. De gecertificeerde taxateur van Van Westrhenen Voerman Bedrijfshuisvesting verzorgt voor u een complete en betrouwbare rapportage toegespitst op het specifieke doel van de taxatie.

Deskundige en betrouwbare taxaties van alle typen bedrijfsonroerendgoed

Voor het taxeren van bedrijfspanden wendt u zich tot een betrouwbare en zorgvuldige specialist. Iemand die grondig te werk gaat, bouwkundig goed onderlegd is, maar ook de marktontwikkelingen juist weet te interpreteren. Of het nu gaat om een kantoorgebouw, bedrijfsruimte of winkelpand; bij Van Westrhenen Voerman Bedrijfshuisvesting bent u aan het juiste adres. Wij verrichten complete en waarheidsgetrouwe taxaties, want wij zijn ons er constant van bewust dat ons werk voor u van grote waarde is. Niet voor niets doen veel bedrijven en banken een beroep op ons.

Al onze taxaties van bedrijfspanden en de bijbehorende taxatierapporten voldoen aan de normen van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) en de richtlijnen van het Platform Taxateurs en Accountants (PTA).  Bovendien is onze bedrijfsmakelaar ingeschreven bij het Nederlands Register voor Vastgoedtaxateurs (NRVT) en gecertificeerd bij de Stichting VastgoedCert, het kwaliteitsregister van makelaars en taxateurs in Nederland. U kunt er daarom op rekenen dat onze taxateur:

  • uitstekend op de hoogte is van de actuele marktontwikkelingen
  • beschikt over een uitgebreide database van vergelijkbare bedrijfsobjecten
  • wordt erkend door geldverstrekkende instellingen, banken, verzekeringsmaatschappijen
  • het taxatierapport conform uniforme eisen en rekenmethodes wordt opgesteld

Wij kunnen de volgende typen taxaties van bedrijfsmatig vastgoed voor u verrichten:

  • onderhandse verkoopwaarde
  • executiewaarde
  • economische huurwaarde
  • herbouwwaarde

Vraag direct een offerte aan voor uw bedrijfspand. Wilt u eerst meer informatie over de taxatie van bedrijfsonroerend goed door Van Westrhenen Voerman Bedrijfshuisvesting? Neem dan gerust contact met ons op. Wij informeren u graag over onze aantrekkelijke tarieven en mogelijkheden. Bel: 036-53 83 222 (kantoor Almere) / 0320- 23 32 11 (kantoor Lelystad) of mail naar: info@vanwestrhenen-bog.nl.
logo-nvm-business nrvt_logo_downloadlogo-vastgoedcert