Wim Voerman behaalt REV titel

Wim Voerman REVWim Voerman RM/RT, directeur Van Westrhenen Voerman Bedrijfshuisvesting kantoor Lelystad, heeft zijn REV titel behaald. Het certificaat werd onlangs door NVM-voorzitter Onno Hoes uitgereikt tijdens een bijeenkomst in het Oude Stadhuis in IJsselstein.

De REV is naast RICS de hoogst haalbare titel voor taxateurs en staat borg voor kwaliteit van de taxaties. Ook door de banken wordt dit erkend. In totaal zijn er in Nederland 122 taxateurs REV-gecertificeerd. Deze taxateurs verzorgen taxaties die voldoen aan de hoogste Europese kwaliteitseisen. De verwachting is dat door verdere internationalisering de belangstelling voor REV-taxaties groeit.

Stichting TEGoVA Netherlands

In Nederland is door de branche de Stichting TEGoVA Netherlands opgericht. Deze stichting waarborgt in Nederland op transparante en uniforme wijze de kwaliteit van het taxatievak en de harmonisering van taxatiestandaarden volgens de European Valuation Standards (EVS). Taxateurs van commercieel en agrarisch vastgoed, die aan EVS voldoen en met succes een opleidingstraject en beoordelingsprogramma hebben doorlopen, komen in aanmerking voor het REV-certificaat.
Met het inschakelen van een taxateur met REV-titel weet u zeker dat complexe taxatieopdrachten betrouwbaar en kwalitatief goed worden uitgevoerd en dat de taxatie aansluit bij de Europese bankenstandaard.

Heeft u ook een taxatierapport nodig? Neem dan contact op met 0320 - 23 32 11 (kantoor Lelystad) of 036 - 53 83 222 (kantoor Almere) voor meer informatie of een offerte op maat.

Reacties zijn gesloten