Van Westrhenen Voerman verkoopt twee bedrijfspanden in Lelystad

Van Westrhenen Voerman Bedrijfshuisvesting heeft onlangs twee grote bedrijfspanden op bedrijventerrein Noordersluis in Lelystad verkocht:

Zo kocht verffabriek Valspar voor eigen gebruik een bedrijfspand aan de Bouwweg 19 in Lelystad. Het pand beschikt over circa 3.200 m² gebruiksoppervlak bestaande uit circa 2.640 m² bedrijfsruimte en circa 560 m² kantoor en is gelegen op een ruim perceel op bedrijventerrein Noordersluis. Valspar was al huurder van het pand en heeft in de directe omgeving ook een aantal andere panden in gebruik. Van Westrhenen Voerman Bedrijfshuisvesting uit Lelystad bracht de transactie tot stand namens verkoper Herfst & Helder.Tanis Food Tec verkoopt bedrijfspand aan Zuiveringweg
Het bedrijf Tanis Food Tec heeft haar bedrijfspand aan de Zuiveringweg 26 in Lelystad verkocht als belegging. Het betreft een groot bedrijfspand met aangebouwde kantoorruimte op bedrijventerrein Noordersluis in Lelystad. Het totaal gebruiksoppervlak bedraagt circa 1.370 m², waarvan circa 715 m² bedrijfsruimte en circa 655 m² kantoorruimte en is gelegen op een perceel van 2.400 m².Zuiveringweg 26[/caption]Tanis Food Tec ontwerpt, produceert en levert hoogwaardige machines en procesinstallaties voor de voedingsmiddelenindustrie. Het bedrijf maakt een snelle groei door en heeft op Noordersluis diverse objecten in gebruik. Het pand dat nu is verkocht wordt tijdelijk door Tanis Food Tec voor minimaal 1 jaar terug gehuurd. In die periode kunnen de expansieplannen verder worden uitgewerkt en eventueel worden gerealiseerd. Van Westrhenen Voerman Bedrijfshuisvesting uit Lelystad bracht de transactie tot stand namens de verkoper.

De vraag naar bedrijfsruimte in Lelystad heeft het afgelopen jaar een sterke groei doorgemaakt. Vooral grootschalige bedrijfspanden die geschikt zijn voor logistieke- of groothandelsactiviteiten waren in trek. Hier is zelfs krapte ontstaan. Meer hierover leest u binnenkort in ons jaarlijkse rapport over de markt voor bedrijfsruimte en kantoorruimte in Almere, Lelystad en Zeewolde.

Reacties zijn gesloten