Wij verhuizen naar Randstad 20-25!

DSC_0441Door het groeiende aantal klanten op het gebied van bedrijfshuisvesting en taxaties verhuist ons kantoor in Almere per 1 juni 2017 naar het kantoorpand Randstad 20-25. U bent van harte welkom om eens langs te komen op ons nieuwe kantoor voor een vrijblijvend adviesgesprek!

De ruimte is gelegen op de begane grond van een kantoorpand op zichtlocatie aan de Randstaddreef/Landdrostdreef. In samenwerking met de eigenaar is het pand getransformeerd naar een businesscenter waar werkplekken gehuurd kunnen worden in een dynamische werkomgeving. Het kantorenpark Randstad is centraal gelegen in Almere Stad, op loopafstand van centrum en station.

Vanuit de kantoren in Almere en Lelystad wordt door Van Westrhenen Voerman Bedrijfshuisvesting vakkundig advies en persoonlijke dienstverlening geboden met betrekking tot aanhuur/verhuur, aankoop/verkoop en taxaties van kantoren, bedrijfsruimten en winkels in Flevoland.

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws rond onze dienstverlening en de markt voor bedrijfshuisvesting in Flevoland? Schrijf u dan in voor de gratis nieuwsbrief. Dat kan door een mail te sturen naar: bog@vanwestrhenen.nl of kijk op de website: www.vanwestrhenen-bog.nl.

Reacties zijn gesloten