Avensus huurt nieuw kantoor in Almere

IT-bedrijf Avensus huurt per 1 juni 2020 circa 851 m² kantoorruimte op de 1e verdieping van het markante kantoorgebouw aan de Veluwezoom 15 in Almere voor de lange termijn. Het pand is gelegen op een zichtlocatie aan de A6 op bedrijventerrein Veluwsekant in Almere Stad. In het pand zijn op de begane grond nog enkele kantoorkamers beschikbaar tegen flexibele voorwaarden.

Van Westrhenen Voerman Bedrijfshuisvesting bracht de transactie tot stand namens verhuurder Sagax. Roger Bakker (Van Westrhenen Voerman Bedrijfshuisvesting): “Wij zijn zeer verheugd dat namens onze opdrachtgever deze voor Almeerse begrippen relatief grote kantoortransactie, ondanks de huidige coronaperikelen, hebben kunnen realiseren”.
Avensus is een gespecialiseerde IT-dienstverlener met 175 medewerkers op het terrein van Cloud- en Securityoplossingen./

Veluwezoom 15 Almere“Avensus is in de afgelopen 3 jaar verdrievoudigd in omzet en medewerkers. We hebben door de sterke groei behoefte gekregen aan een nieuw hoofdkantoor.”, aldus Abram Schermer, algemeen directeur Avensus, “Dankzij de pro-activiteit van onze adviseur hebben we een prachtige zichtlocatie gevonden die de juiste faciliteiten en uitstraling biedt.”

Sagax is een vastgoedonderneming met als doelstelling het beleggen in commercieel vastgoed, voornamelijk in het bedrijfsruimte- en industrieel segment en sinds 2016 actief in Nederland. Inmiddels omvat de Nederlandse portefeuille ca. 370.000 m2 bedrijfsruimte verdeeld over 75 objecten. De gehele vastgoedportefeuille van Sagax bestaat uit 653 objecten met een verhuurbaar vloeroppervlakte van 3.297.000 m². Sagax heeft objecten in eigendom in Zweden, Finland, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Nederland en Spanje.
AB Sagax (publ) is beursgenoteerd aan de Nasdaq Stockholm, Large Cap.

Reacties zijn gesloten