Televisieweg 2 Almere

Kenmerken

Huurprijs
€ 450,- per maand
Status
Beschikbaar
Hoofdbestemming
kantoorruimte
Aanvaarding
direct
Oppervlakte
39 m2
Perceel oppervlakte
5.578 m2
Oppervlakte kantoorruimte
39 m2
In units vanaf
20 m2
Aantal lagen
1

Televisieweg 2A, Gooisekant te Almere-Stad

Business Center Televisieweg 2A biedt hoogwaardige, kleinschalige kantoorkamers tegen flexibele voorwaarden voor een scherpe prijs! Ideaal voor de ondernemer die op zoek is naar een representatieve ruimte op een uitstekende locatie!

Ligging:
Het zeer representatieve kantoorgebouw is gelegen op bedrijventerrein Gooisekant. Dit bedrijventerrein ligt direct aan de Rijksweg A6. Door de gunstige ligging is het terrein uitstekend bereikbaar met de auto. Het centrum van Almere is zowel met het openbaar vervoer als met het eigen vervoer goed te bereiken. Direct naast het kantoorpand is onlangs een hotel geopend (Ibis Styles).

Openbaar vervoer
Het bedrijventerrein is eveneens goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het NS- en busstation Muziekwijk is op korte afstand gelegen. Met de bus bereikt u binnen enkele minuten het bedrijventerrein.

Oppervlak
Het kantoorobject heeft een totaal oppervlak van ca. 2.040 m², verdeeld over 3 bouwlagen. Op de tweede verdieping zijn diverse kantoorkamers van verschillende afmeting beschikbaar (vanaf 20 m²). De ruimten zijn gebruiksklaar! Desgewenst zelfs inclusief kantoormeubilair.

Voorzieningen
Het gebouw heeft een hoog opleveringsniveau en is o.a. voorzien van een hoogwaardig en geavanceerd luchtbehandelingssysteem (koeling en verwarming vindt plaats via het plafond), automatische verlichting en luxe sanitair. De hoge ramen (tot aan de grond) en de extra hoge ruimten geven een prachtig ruimtelijk effect aan dit fraaie gebouw.
Het kantoorgebouw is eveneens voorzien van breedband internet-voorzieningen, waardoor bedrijven direct aan glasvezel internet kunnen worden gekoppeld.

Parkeren
Het pand is voorzien van ruime parkeermogelijkheden op eigen terrein. Prijs per parkeerplaats per jaar € 250,- te vermeerderen met de wettelijk BTW.

Huursom en huurtermijn:
De kantoorkamers zijn al te huur vanaf € 450,- per maand, te vermeerderen met de wettelijke BTW.

De huurprijzen zijn erop gebaseerd dat geopteerd kan worden voor belaste verhuur. Indien de B.T.W. niet verrekend kan worden zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.

Servicekosten:
De servicekosten voor energiegebruik, internet en schoonmaak algemeen zijn nader te bepalen.

Bankgarantie
Ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, verhoogd met de daarover verschuldigde omzetbelasting.

Huurovereenkomst
Standaard huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte volgens de Raad voor Onroerende Zaken vastgesteld.

Huurbetaling
Huurbetaling per maand of per kwartaal vooraf.

Huurperiode
De kantoorkamers zijn al te huur voor een periode vanaf 3 maanden.

Huurprijs indexering
op basis van de Consumenten prijs aanpassing: index reeks alle huishoudens (2015=100) gepubliceerd door het CBS, voor het eerst een jaar na ingangsdatum huurovereenkomst.

Oplevering: per direct

Voor meer informatie kunt u bellen op nummer: 036-5383222. Wij nodigen u graag uit om de ruimte te bezichtigen!

Deze informatie is met zorg samengesteld en wordt u vrijblijvend aangeboden. Over de juistheid en/of volledigheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Klik hieronder om de brochure te downloaden

Brochure downloaden