Bedrijfsruimte Dronten

Bedrijfsruimte Dronten

Bent u op zoek naar een bedrijfsruimte in Dronten of Lelystad om te kopen of huren? Of heeft u juist een bedrijfsruimte in Lelystad of Dronten die u wilt verkopen of laten taxeren? Van Westrhenen Voerman Bedrijfshuisvesting is hiervoor uw perfecte partner. Wij zijn namelijk al meer dan 25 jaar het adres voor bedrijfsmatig onroerend goed binnen Flevoland. Hierdoor kennen onze makelaars niet alleen de markt en regio door en door, wij beschikken ook over een sterk netwerk en goede relaties.

Een bedrijfsruimte in Dronten of Lelystad huren of kopen

Wilt u een bedrijfsruimte kopen of huren in Lelystad of Dronten of op Lelystad Airport, dan helpt Van Westrhenen Voerman Bedrijfshuisvesting u daarbij. Bij ons kunt u zelfs terecht voor een bedrijfsruimte op Lelystad Airport. Hierbij vertalen we uw wensen in een kantoorruimte die perfect bij u en uw organisatie past. Uiteraard staan uw wensen hierin centraal, maar er zijn ook nog andere zaken waar we naar kijken wanneer we u helpen aan een bedrijfspand. Zo kijken we naar de groeiverwachtingen van uw bedrijf, de benodigde technische voorzieningen en de gewenste bereikbaarheid. Ook nemen we bouwkundige en juridische aspecten mee in het advies dat we u geven over het kopen of huren van een bedrijfsruimte in Lelystad of Dronten. Op deze manier kunnen wij u de garantie bieden dat u tevreden bent over uw nieuwe bedrijfspand.

Een bedrijfsruimte in Lelystad laten taxeren

Naast voor het kopen of huren van een bedrijfsruimte in de omgeving van Lelystad, kunt u bij ons ook terecht wanneer u een bedrijfspand wilt laten taxeren. Wanneer u besluit om een bedrijfsruimte in Lelystad of op Lelystad Airport te verkopen, is het belangrijk om deze van tevoren eerst te laten taxeren. Ook voor bijvoorbeeld het kopen of verhuren van een bedrijfspand kan het een goed idee zijn dit van tevoren te laten taxeren. Hierdoor ontvangt u namelijk een helder, objectief en goed onderbouwd inzicht in de waarde van uw bedrijfspand. Van Westrhenen Voerman Bedrijfshuisvesting kunnen wij de volgende typen taxaties van bedrijfsmatig vastgoed voor u verrichten:

  • Onderhandse verkoopwaarde;
  • Executiewaarde;
  • Economische huurwaarde;
  • Herbouwwaarde.

Wanneer u een bedrijfsruimte laat taxeren door ons kunt u erop rekenen dat dit gebeurt door een betrouwbare en zorgvuldige specialist: iemand die grondig te werk gaat, bouwkundig goed onderlegd is en alle marktontwikkelingen juist weet te interpreteren. Dit kunnen wij u garanderen doordat al onze taxaties van bedrijfspanden en de bijbehorende taxatierapporten voldoen aan de normen van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) en de richtlijnen van het Platform Taxateurs en Accountants (PTA). Zo weet u zeker dat u bij ons een kwalitatieve en eerlijke taxatie van uw vastgoed krijgt.

Begeleiding wanneer u een bedrijfsruimte wilt verkopen in Lelystad

Wilt u uw bedrijfsruimte in Lelystad of op Lelystad Airport verkopen, dan biedt Van Westrhenen Voerman Bedrijfshuisvesting hierin een volledige begeleiding. Wij zorgen er niet alleen voor dat uw bedrijfsruimte binnen een relatief korte tijd kan worden verkocht, maar ook dat dit gebeurt onder gunstige voorwaarden. Dit doen wij door onder andere de volgende stappen:

  • Wij maken een grondige analyse van de te verkopen bedrijfsruimte;
  • We maken gebruik van ons omvangrijke netwerk in Flevoland;
  • We benaderen potentiële kopers van uw bedrijfsruimte op een actieve manier;
  • Wij zetten een mix van marketinginstrumenten in met het grootst mogelijke bereik;
  • Wij leveren u een professioneel presentatiepakket.

Naast het vinden van een geschikte koper voor uw bedrijfspand, begeleiden wij u ook gedurende het gehele verkoopproces, waarbij u bent verzekerd van een professionele dienstverlening. Zo behartigen wij uw belangen vanaf de eerste bezichtiging, via de onderhandelingen, tot aan de oplevering van het object. Hiermee zorgen wij dat u met een tevreden gevoel terugdenkt aan het verkoopproces van uw bedrijfsruimte.

Maak nu een afspraak voor een adviesgesprek

Wilt u een bedrijfsruimte in Flevoland huren, kopen of verkopen? Van Westrhenen Voerman Bedrijfshuisvesting helpt u hierbij. Ook kunnen wij uw bedrijfsruimte taxeren, om u te helpen een juiste vastgoedkeuze te maken. Maak direct een afspraak voor een adviesgesprek met onze bedrijfsmakelaar voor een deskundige begeleiding bij al uw professionele vastgoedzaken. Dit doet u door te bellen naar ons kantoor in Lelystad via het nummer 032-0233211. Heeft u nog vragen over onze dienstverlening en de mogelijkheden hiervan? Ook hiervoor kunt u telefonisch contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan met plezier voor u klaar.

Bekijk ook onze andere makelaar pagina's: Bedrijfsruimte Zeewolde - Bedrijfspand verhuren Lelystad - Kantoorruimte Almere - Bedrijfstaxaties Almere - Bedrijfshuisvesting Flevoland - Kantoorruimte Dronten