Bedrijfsruimte Dronten

Bedrijfsruimte Dronten

Wilt u een bedrijfsruimte kopen of huren in Dronten? Van Westrhenen Voerman Bedrijfshuisvesting in Almere en Lelystad helpt u hier graag bij. Door onze jarenlange ervaring met bedrijfsmatig onroerend goed binnen Flevoland kennen onze makelaars niet alleen de markt en regio door en door, maar beschikken we ook over een sterk netwerk en goede relaties.

Het kopen van een bedrijfsruimte in Dronten

Bij het kopen van een bedrijfsruimte in Dronten spelen verschillende factoren een rol. Zo kijken we naar de groeiverwachtingen van uw bedrijf en de benodigde technische voorzieningen. Ook de gewenste bereikbaarheid is erg belangrijk. Daarnaast nemen we de bouwkundige en juridische aspecten mee in ons advies. Heeft u een kantoorruimte gevonden waar u interesse in heeft? Dan begeleiden we u tijdens de bezichtigingen, voeren we de onderhandelingen uit en zorgen we voor de correcte contractuele afwikkeling. Op deze manier kunt u een bedrijfsruimte in Dronten kopen die volledig aan uw wensen voldoet.

Hoe werkt het huren van een bedrijfspand in Dronten?

Het is uiteraard ook mogelijk om een bedrijfspand te huren in Dronten. Vooral starters geven vaak de voorkeur aan deze optie. Ook hierbij is het belangrijk om rekening te houden met de benodigde voorzieningen, de verwachte groei van uw bedrijf en de bereikbaarheid. Wanneer u een geschikt pand heeft gevonden, is het onder andere belangrijk om het bestemmingsplan te checken, de huurprijs te vergelijken en de huurtermijn te bepalen. Met al deze zaken helpen we u graag. Zo kunt u een bedrijfspand huren op een optimale locatie in Dronten.

Maak nu een afspraak voor een adviesgesprek

Wij helpen u bij het huren of kopen van een geschikte bedrijfsruimte in Dronten, maar u schakelt ons ook in voor het taxeren van uw bedrijfspand. Zo kunt u de juiste vastgoedkeuze maken. Maak direct een afspraak voor een adviesgesprek met onze bedrijfsmakelaar door te bellen naar 0320 - 23 32 11.

Bekijk ook onze andere makelaar pagina's: Bedrijfsruimte Dronten - Winkelruimte Almere - Bedrijfstaxaties Almere - Bedrijfsruimte kopen Lelystad - Bedrijfsmakelaar Flevoland - Bedrijfsruimte kopen Zeewolde