Bedrijfsmakelaar Flevoland

Bedrijfsmakelaar Flevoland

Bedrijfsmakelaar in Flevoland

Bedrijfsmakelaardij Van Westrhenen Voerman Bedrijfshuisvesting is dé bedrijfsmakelaar in Flevoland. Vanuit onze vestigingen in Almere en Lelystad hebben we al vele bedrijven geholpen met hun vastgoedwensen. Of dit nu gaat om het kopen of huren van een pand of juist de verkoop of verhuur ervan; wij zorgen voor dienstverlening op maat. Schakel onze bedrijfsmakelaardij uit Flevoland in en ervaar het zelf!

Uw bedrijfsmakelaar voor bedrijfsonroerend goed in Flevoland

Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor onze bedrijfsmakelaardij voor bedrijfsonroerend goed in Flevoland. Zo staan onze makelaars ingeschreven bij het Nederlands Register voor Vastgoedtaxateurs (NRVT) en zijn ze gecertificeerd conform de eisen van Vastgoedcert. Dit is het kwaliteitsregister van makelaars en taxateurs in Nederland. We zijn daarnaast niet afhankelijk van een bank of verzekeringsmaatschappij en behartigen uitsluitend de belangen van onze opdrachtgevers. Ook hebben we goed inzicht in alles wat te koop en te huur staat voor bedrijfshuisvesting. We kennen ons vakgebied als bedrijfsmakelaar en beschikken over een uitgebreid netwerk in Flevoland, waarmee we uw vastgoedwensen realiseren. Of u nu een bedrijfspand wilt huren, kopen, verhuren of verkopen; wij staan voor u klaar.

Neem contact op met een van onze vestigingen

Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek met een bedrijfsmakelaar van onze bedrijfsmakelaardij in Flevoland? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak. Bel voor onze vestiging in Lelystad naar 0320 - 23 32 11 en voor onze vestiging in Almere naar 036 – 53 83 222. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden en voorzien u van deskundig advies, afgestemd op uw wensen. 

Bekijk ook onze andere makelaar pagina's: Bedrijfsmakelaar Flevoland - Bedrijfsruimte kopen Zeewolde - Bedrijfsruimte Zeewolde - Huur bedrijfspanden Almere - Bedrijfsruimte kopen Almere - Bedrijfspand verkopen Lelystad