Zeilweg 32 Lelystad

Kenmerken

Huurprijs
€ 800,- per maand
Vraagprijs
€ 135.000,- k.k.
Status
Onder optie
Hoofdbestemming
bedrijfsruimte
Nevenbestemming
bedrijfshal
Aanvaarding
direct
Oppervlakte
50 m2
Perceel oppervlakte
0 m2
In units vanaf
50 m2

Zeilweg 32 unit 78 te Lelystad

Te huur of te koop in het nieuwbouwplan NoorderPlaza op het bedrijventerrein Noordersluis in Lelystad. Dit betreft een tussen-unit met een volledige verdiepingsvloer. De verdieping is volledig naar eigen inzicht in te delen.

Unit 78 is ca 4,93 meter breed en ca 10,13 meter diep, heeft een Verhuurbaar Vloer Oppervlakte (VVO) van ca. 50 m². De vrije hoogte op de bg is 3,90 meter. Er is een volledige houten verdiepingsvloer met stalen spanten gemaakt, welke bereikbaar is middels een stalen trap.

De unit is voorzien van een overheaddeur van 3,80 x 3.00 meter. In de overheaddeur is standaard een loopdeur opgenomen. De overheaddeur is elektrisch bedienbaar. Op de verdieping is een raampartij aanwezig zodat hier desgewenst een kantoor kan worden gemaakt. Er is een systeemplafond aangebracht met LED verlichting. Ook de bg is voorzien van LED verlichting.

Deze unit heeft geen gasaansluiting. In de meterkast is de aansluiting voor water, elektra en internetaansluiting. Tevens is er een rioolaansluiting aanwezig. Het complex is afsluitbaar met de (op afstand bedienbare) elektrische schuifpoort.

De huurprijs bedraagt € 800,- per maand.

Vraagprijs € 135.000 kk.

Servicekosten bedragen € 50,- per maand. Bij huur wordt er 50% doorbelast aan de huurder.

AANVAARDING:
Per direct.

HUURPRIJS:
€ 9.600,00 per jaar exclusief BTW.

HUURCONTRACT
Huurovereenkomst is gebaseerd op ROZ model 2015.

HUURBETALING:
Huur en BTW per maand vooruit.

HUURPRIJSINDEXERING:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks “Alle huishoudens” (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum en vervolgens jaarlijks op deze datum.

ZEKERHEIDSTELLING:
Bij huur: De waarborg dient gelijk groot te zijn aan 3 maanden huur te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde BTW.
Bij koop: 10% van de koopsom

BTW
Huurder en verhuurder verklaren uitdrukkelijk dat bij het vaststellen van de huurprijs uitgangspunt is geweest dat huurder blijvend voldoet aan de criteria welke gesteld zijn of worden voor een belaste verhuur ex. Artikel 11, lid 1 letter b, sub 5, Wet op de omzetbelasting 1968. Indien de belaste verhuur beëindigd wordt dan wel een verzoek tot belaste verhuur niet wordt ingewilligd omdat de huurder niet meer c.q. niet aan de gestelde eisen voldoet, wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief BTW, zodanig verhoogd dat de verhuurder volledig gecompenseerd wordt voor de BTW op de toerekenbare investeringen en kosten welk hij aan de fiscus moet terugbetalen c.q. niet (meer) in aftrek kan brengen.

Voor nadere informatie en bezichtigingen:
Van Westrhenen Voerman Bedrijfshuisvesting
Meentweg 1
8224 BP Lelystad
0320-233211
info@voermangarantiemakelaars.nl

Klik hieronder om de brochure te downloaden