Staalstraat 13 Lelystad

Kenmerken

Huurprijs
€ 1.249,- per maand
Status
Beschikbaar
Hoofdbestemming
kantoorruimte
Aanvaarding
in overleg
Oppervlakte
170 m2
Perceel oppervlakte
0 m2
Oppervlakte kantoorruimte
170 m2
In units vanaf
Niet beschikbaar
Aantal lagen
1

Staalstraat 13

Keurige kantoorruimte op de eerste verdieping van in totaal ca. 170 m². Het betreft een apart kantoor geschikt voor 1 of 2 werkplekken en een mooie open kantoorruimte geschikt voor meerdere werkplekken en/of te gebruiken als presentatieruimte. Alle ruimten zijn voorzien van een systeemplafond met led verlichting en vloerbedekking/laminaat. Verder is er een keurige wandafwerking waarop tevens kabelgoten zijn aangebracht met 220 volt aansluitingen en datapoorten.

Op de verdieping zijn voor eigen gebruik aanwezig een gescheiden dames- en herentoilet en een pantry met warm en koud water. Tevens is er parkeergelegenheid op eigen terrein. Alle kozijnen zijn recent vervangen en voorzien van dubbel glas en elektrische screens.

Als u naast de kantoorruimte behoefte heeft aan de huur van bedrijfsruimte, dan bestaat de mogelijkheid om een deel van de aanwezige bedrijfshal ook te huren. Vraag naar de voorwaarden.

HUURTERMIJN:
2 jaar + 2 optiejaren.

HUURCONTRACT:
Model vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) 2015.

BTW:
Huurder en verhuurder verklaren uitdrukkelijk dat bij het vaststellen van de huurprijs uitgangspunt is geweest dat huurder blijvend voldoet aan de criteria welke gesteld zijn of worden voor een belaste verhuur ex. Artikel 11, lid 1 letter b, sub 5, Wet op de omzetbelasting 1968. Indien de belaste verhuur beëindigd wordt dan wel een verzoek tot belaste verhuur niet wordt ingewilligd omdat de huurder niet meer c.q. niet aan de gestelde eisen voldoet, wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief BTW, zodanig verhoogd dat de verhuurder volledig gecompenseerd wordt voor de BTW op de toerekenbare investeringen en kosten welk hij aan de fiscus moet terugbetalen c.q. niet (meer) in aftrek kan brengen.

OPLEVERING:
In overleg.

HUURPRIJSINDEXERING:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks “Alle huishoudens” (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum en vervolgens jaarlijks op deze datum.

ZEKERHEIDSSTELLING:
De bankgarantie/waarborgsom dient gelijk te zijn aan 3 maanden huur te vermeerderen met de servicekosten en de wettelijk verschuldigde BTW.

OPZEGTERMIJN
De opzegtermijn bedraagt 3 maanden

VOORBEHOUD:
Goedkeuring eigenaar.

Voor meer informatie kunt u bellen op nummer: 0320-233211. Wij nodigen u graag uit om de ruimte te bezichtigen.

Deze informatie is met zorg samengesteld en wordt u vrijblijvend aangeboden. Over de juistheid en/of volledigheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Klik hieronder om de brochure te downloaden