Schutweg * 0 Lelystad

Kenmerken

Vraagprijs
€ 59.950,- v.o.n.
Status
Beschikbaar
Hoofdbestemming
bedrijfsruimte
Nevenbestemming
bedrijfshal
Aanvaarding
in overleg
Oppervlakte
52 m2
Perceel oppervlakte
5.000 m2
In units vanaf
52 m2

Update 26 november: nog 1 unit beschikbaar!

===========================

“Schutweg Business Center”, zoals het project gaat heten, bestaat uit een bedrijfsverzamelgebouw met 28 multifunctionele bedrijfsunits van uiteenlopende metrages en 23 garageboxen van de allerhoogste kwaliteit prefab gewapend beton. Er zijn drie verschillende type bedrijfsunits met een vloeroppervlakte vanaf ca. 52 m2 BVO.

Uniek concept:
Het terrein is 24/7 toegankelijk via twee elektronische schuifhekken die voorzien zijn van een toegangscontrolesysteem. Verder zijn op het terrein aanwezig een gemeenschappelijke sanitaire ruimte, uitgekiende terreinverlichting en 24/7 camerabeveiliging. De camerabeelden kunt u real time bekijken via een app op uw telefoon. Tevens zijn alle garageboxen en bedrijfsunits voorzien van een eigen alarmsysteem met een meldkamer aansluiting. Het hoogwaardige materiaalgebruik, de moderne uitstraling en een goede beveiliging geven een absolute meerwaarde aan het project en zorgen voor en zeer professionele uitstraling van uw onderneming.

Type units:
Unit A: ca. 52 m2 BVO
Unit B: ca. 52 m2 BVO op begane grond + ca. 52 m2 BVO verdieping
Unit C: 104 m2 BVO op begane grond + 52 m2 BVO verdieping (kopunits)
Garageboxen: 6m x 3m x 3m (L x H x B) BVO

Koopsom v.o.n. (ex. BTW):
Unit A: verkocht
Unit B: verkocht (plek voor 1 reserve kandidaat)
Unit C: € 149.000,- (NOG 1 BESCHIKBAAR!)
Garageboxen: in optie/verkocht (plek voor 1 reserve kandidaat)

Planning:
Start werk: november 2020
Oplevering: prognose april 2021

FINANCIERINGSMOGELIJKHEDEN:
In samenwerking met Martijn Post van de Financieringsgilde is er toegang tot ruim 40 geldverstrekkers met verschillende financieringsmogelijkheden. Doordat men toegang heeft tot veel geldverstrekkers is de kans groter dat er een passende financiering gevonden kan worden. Vaak lukt het zelfs tegen betere condities dan als u zelf een aanvraag indient bij de bank. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Alle tekeningen en impressies zijn onder voorbehoud van definitieve goedkeuring gemeente. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend en totdat de bouwvergunning is verleend kunnen er nog wijzigingen plaatsvinden.

Klik hieronder om de brochure te downloaden