Kwikstraat 3 Lelystad

Kenmerken

Huurprijs
€ 249,- per maand
Status
Beschikbaar
Hoofdbestemming
overige
Aanvaarding
direct
Oppervlakte
0 m2
Perceel oppervlakte
0 m2

Een garagebox in Lelystad gelegen aan de Kwikstraat 3 (Bedrijventerrein Oostervaart).

Omschrijving
De box heeft een BVO van 21 m². Totale inhoud van de box is 63 m³. De buitenafmetingen zijn 7m x 3m x 3m (LxBxH). De netto afmetingen zijn 6,7 m x 2,8 m x 2,6 m. De netto deurmaat is 2,4 x 2,4 m.

De garageboxen zijn bereikbaar met de auto. De boxen zijn gelegen op een open buitenterrein met veel ruimte voor en rondom de boxen.
• Stroom en verlichting aanwezig
• Goed bereikbaar met de auto
• Afsluitbaar toegangshek
• 24/7 toegankelijk is en bovendien zeer goed beveiligd!

Gereedschap, materialen of voorraden opslaan, werken, ondernemen of klussen, alles is mogelijk in een garagebox van GaragePark. Veiligheid, bereikbaarheid, uitgebreide faciliteiten en een uitstekende service, allemaal redenen om opslagruimte te huren.

Zeer goed beveiligd
Al Garageparken zijn zeer goed beveiligd (Borg-2) door middel van een hekwerk met stroomschokbeveiliging, 24/7 cameratoezicht (aangesloten op een meldkamer), een uitgekiend lichtplan en een eigen inbraak- en brandalarm op elke box. De parken zijn alleen toegankelijk met een persoonlijke elektronische keytag. Bij GaragePark kun je jouw bezittingen dus met een gerust hart achterlaten.

24/7 toegang tot jouw eigen garagebox
Het is belangrijk dat je 24 uur per dag en zeven dagen per week bij jouw eigen spullen kunt. Door middel van een persoonlijke keytag krijgen gebruikers toegang tot het park en hun eigen opslagruimte. De handige keytag opent de toegangspoort en zorgt er tegelijkertijd voor dat het alarm van de garagebox wordt aan/uitgeschakeld.

GarageParken zijn van alle gemakken voorzien.
Dit Garagepark heeft een eigen sanitaire ruimte met een toilet en stromend water. Daarnaast is er voor elke garagebox een eigen postadres. Tot slot is er parkbeheerder, door de VvE aangestuurd. De parkbeheerder zorgt voor dagelijks onderhoud en houdt een oogje in het zeil op het park.

Klik hieronder om de brochure te downloaden