Apolloweg 198 Lelystad

Kenmerken

Huurprijs
€ 6.750,- per maand
Status
Beschikbaar
Hoofdbestemming
bedrijfsruimte
Nevenbestemming
bedrijfshal, kantoorruimte
Aanvaarding
direct
Oppervlakte
1267 m2
Perceel oppervlakte
0 m2
Oppervlakte kantoorruimte
72 m2
In units vanaf
1195 m2

Locatie
Dit bedrijfspand met bedrijfswoning is gelegen op het jongste bedrijventerrein van Lelystad, Flevopoort. De vermelde huur is exclusief de woning!

Flevopoort is het jongste bedrijventerrein van Lelystad. Het ligt tegenover het bedrijventerrein Larserpoort aan de A6 (afslag Lelystad). Flevopoort is een gewilde vestigingslocatie voor bedrijven met oog voor uitstraling.

Het bedrijventerrein kent een ruime opzet in een landschappelijk omgeving! Kortom deze ruimte is meer dan een bezichtiging waard, wanneer mogen wij u rondleiden op deze locatie?

Bereikbaarheid
Uitstekend, zowel per openbaar vervoer als per auto.

Object
Een ruim bedrijfspand met een totale oppervlakte van circa 1.195 m², met een kantoorruimte van circa 72 m², toilet, pantry en royale een ontvangsthal. Deze kunnen voor zeer veel doeleinden gebruikt worden. De hoogte van de bedrijfsruimte is circa 8 meter. De eerste verdieping heeft een oppervlakte van circa 485 m². Er is een goederenlift voor pallets aanwezig.

Voorzieningen
- 2 x elektrische overheaddeur;
- pantry;
- toilet;
- riante entree.

Bestemmingsplan
Bedrijventerrein Flevopoort.

Parkeren
Parkeren op eigen terrein.

Aanvaarding
In overleg.

Huurprijs
€ 6.750,00 per maand exclusief BTW.

BTW
Huurder en verhuurder verklaren uitdrukkelijk dat bij het vaststellen van de huurprijs uitgangspunt is geweest dat huurder blijvend voldoet aan de criteria welke gesteld zijn of worden voor een belaste verhuur ex. Artikel 11, lid 1 letter b, sub 5, Wet op de omzetbelasting 1968. Indien de belaste verhuur beëindigd wordt dan wel een verzoek tot belaste verhuur niet wordt ingewilligd omdat de huurder niet meer c.q. niet aan de gestelde eisen voldoet, wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief BTW, zodanig verhoogd dat de verhuurder volledig gecompenseerd wordt voor de BTW op de toerekenbare investeringen en kosten welk hij aan de fiscus moet terugbetalen c.q. niet (meer) in aftrek kan brengen.

Huurtermijn
In overleg te bepalen.

Huurbetaling
Huur en BTW per maand vooruit.

Huurcontract
De huurovereenkomst wordt opgesteld volgens het model door de Raad voor Onroerende Zaken in juli 2015 vastgesteld.

Huurprijsindexering
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks “Alle huishoudens” (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum en vervolgens jaarlijks op deze datum.

Zekerheidstelling
De waarborg dient gelijk groot te zijn aan 3 maanden huur te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde BTW.

Voor nadere informatie en bezichtigingen:
Van Westrhenen Voerman Bedrijfshuisvesting
Meentweg 1
8224 BP Lelystad
0320-233211
info@voermangarantiemakelaars.nl

Klik hieronder om de brochure te downloaden