Bedrijfsmakelaar Lelystad

Bedrijfsmakelaar Lelystad

Bedrijfsmakelaar in Lelystad

Van Westrhenen Voerman Bedrijfshuisvesting is een bedrijfsmakelaar in Lelystad waar u terecht kunt voor het huren, kopen, verhuren en verkopen van uw bedrijfspand. Als dé specialist in bedrijfsonroerend goed binnen Flevoland profiteert u bij ons van persoonlijke dienstverlening en advies op maat. Wij kennen de regio, de markt en de economie en hebben over de afgelopen jaren een uitgebreid netwerk opgebouwd. Deze zetten wij in om uw vastgoedwensen te realiseren. Schakel onze bedrijfsmakelaardij uit Lelystad in en bespreek uw wensen.

Een ervaren bedrijfsmakelaar voor het huren of kopen van een pand in Lelystad

Wanneer u een bedrijfsruimte wilt kopen of huren in Lelystad gaan de specialisten van onze bedrijfsmakelaardij graag voor u aan de slag. Uw wensen staan bij ons centraal, maar we nemen ook andere factoren mee in onze zoektocht. Denk hierbij aan de benodigde technische voorzieningen van uw bedrijf, de groeiverwachtingen, de gewenste bereikbaarheid en geografische gebondenheid. Ook de bouwkundige en juridische aspecten worden meegenomen. Hebben we eenmaal een bedrijfspand gevonden om te huren of kopen? Dan kunt u ook bij het vervolgproces begeleiding verwachten vanuit onze bedrijfsmakelaardij in Lelystad.

Hulp bij de verhuur of verkoop van uw bedrijfspand

Indien u uw kantoor wilt verhuren of verkopen, gaan we voor u op zoek naar potentiële huurders of kopers. Dit doen we door uw object te publiceren en zelf kopers of huurders actief te benaderen. Daarnaast taxeren we uw kantoorruimte in Lelystad en begeleidt onze bedrijfsmakelaar u tijdens bezichtigingen, onderhandelingen en de contractuele afwikkeling.

Informeer naar de mogelijkheden

Bent u benieuwd wat wij als bedrijfsmakelaardij in Lelystad voor u kunnen betekenen of wilt u advies van onze bedrijfsmakelaar? Neem dan contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden van onze diensten. U bereikt ons door te bellen naar 0320 - 23 32 11.

Bekijk ook onze andere makelaar pagina's: Bedrijfsmakelaar Almere - Bedrijfspand verkopen Lelystad - Kantoor verhuren Lelystad - Bedrijfspand verhuren Lelystad - Taxatie bedrijfspand Almere - Bedrijfshuisvesting Flevoland