Verhuurd: bedrijfspand op Gooisekant Almere

Televisieweg 62 AlmereVan Westrhenen Voerman Bedrijfshuisvesting heeft namens de eigenaar een bedrijfspand van circa 870 m² op bedrijventerrein Gooisekant verhuurd. De nieuwe huurder, een servicebedrijf in telecommunicatie, huurt het pand voor een periode van 5 jaar.

Het pand heeft een totaal oppervlak van circa 870 m² en is gelegen op bedrijventerrein Gooisekant, een hoogwaardig en gemengd bedrijventerrein en direct aan de A6 ( Lelystad – Amsterdam). Door de gunstige ligging is het terrein uitstekend bereikbaar met de auto. Het centrum van Almere is zowel met het openbaar vervoer als met het eigen vervoer goed te bereiken.

Het totaal oppervlak van de bedrijfsruimte bedraagt circa 375 m² en er is nog circa 105 m² opslagruimte op de tussenverdieping. Het pand dateert van 1995 en heeft circa 495 m² kantoorruimte met bijbehorende voorzieningen, verdeeld over 2 verdiepingen. Het buitenterrein is verhard en het perceel heeft een omvang van ca. 1.525 m². Op eigen terrein beschikt het pand over circa 20 parkeerplaatsen.

 

Reacties zijn gesloten