Referenties

Palmpolstraat 47Verhuurd: Representatieve bedrijfsunit in Almere

Van Westrhenen Voerman Bedrijfshuisvesting heeft namens de eigenaar een bedrijfsunit van circa 275 m² verhuurd. Het pand is gelegen op bedrijventerrein Veluwsekant Oost en beschikt over circa 175 m² bedrijfsruimte en 100 m² kantoorruimte. De beschikbare bedrijfsunit maakt deel uit van het vrijstaande en onder architectuur gebouwde bedrijfsverzamelgebouw ‘Alphamare’. Het bedrijventerrein is direct gelegen aan de A6.

Jool Hulstraat 16 034 Verkocht: Bedrijfspand op Veluwsekant Oost in Almere

Namens de eigenaar, een particuliere belegger, heeft Van Westrhenen Voerman Bedrijfshuisvesting een bedrijfspand van circa 1.428 m² verkocht aan Lydis. Het pand is gelegen op bedrijventerrein Veluwsekant Oost en beschikt over circa 900 m² kantoorruimte en 528 m² bedrijfsruimte. Het multifunctionele vrijstaande bedrijfsgebouw is gelegen op een perceel van circa 2.100 m² en beschikt over 34 parkeerplaatsen op eigen terrein. Bedrijventerrein Veluwsekant Oost is direct gelegen aan de A6.

DSC_0008 (1)Verhuurd: Energiezuinig bedrijfspand in Almnere Poort
Van Westrhenen Voerman Bedrijfshuisvesting heeft namens de verhuurder het bedrijfspand aan de Argonweg 135 in Almere Poort verhuurd aan TSE Imaging. Het energiezuinige gebouw van circa 1.220 m² is gelegen op bedrijventerrein Hogekant in Almere Poort. Het pand heeft een energielabel A en beschikt over circa 700 m² bedrijfsruimte en 520 m² kantoorruimte en is gelegen op een perceel van ruim 2.500 m². TSE Imaging huurt het pand voor vijf jaar.

Xenonstraat 156Verhuurd: Moderne bedrijfsunit op Hogekant
Van Westrhenen Voerman Bedrijfshuisvesting heeft namens de eigenaar een moderne bedrijfsunit verhuurd aan de Xenonstraat 156 in Almere Poort. Het pand omvat circa 240 m² bedrijfsruimte, gelegen op de begane grond en circa 235 m² kantoorruimte, gelegen op de verdieping. Bedrijvenpark Hogekant ligt op een perfecte locatie in Almere Poort, het nieuwste stadsdeel van Almere. Hogekant is een gemengd bedrijventerrein met een oppervlakte van 16 hectare en is volop in ontwikkeling.