Referenties

Televisieweg 12Verhuurd: bedrijfspand op Gooise Kant in Almere
Van Westrhenen Voerman Bedrijfshuisvesting heeft namens de eigenaar een bedrijfspand van circa 780 m² aan de Televisieweg 12 verhuurd aan een bedrijf dat het pand gaat gebruiken als een indoor sportlocatie. Het totaal oppervlak van de bedrijfshal bedraagt circa 560 m² en het totaal oppervlak van de kantoorruimte bedraagt ca. 200 m², verdeeld over twee bouwlagen. Het perceeloppervlak bedraagt circa 1.158 m². Het pand is gelegen op bedrijventerrein Gooisekant nabij de A6.

Grote Markt 10 (3)Verkocht: Bedrijfspand op Grote Markt in Almere
Namens de eigenaar heeft Van Westrhenen Voerman Bedrijfshuisvesting het bedrijfspand op de Grote Markt 10 in Almere verkocht. De nieuwe eigenaar van het fraaie pand in Almere centrum is een particuliere belegger. Het betreft een uniek bedrijfspand midden op de Grote Markt in het bruisende centrum van Almere met al haar voorzieningen. Het multifunctionele pand van circa 300 m² ( verdeeld over vier bouwlagen) was in gebruik als kantoorruimte bij de verkopende partij.

Televisieweg 62 AlmereVerhuurd: Bedrijfspand met kantoor op Gooise Kant in Almere
Namens de eigenaar, een particuliere belegger, heeft Van Westrhenen Voerman Bedrijfshuisvesting een bedrijfspand verhuurd aan de Televisieweg 62 in Almere. Het pand beschikt over 870 m², waarvan 375 m² bedrijfsruimte met 105 m² opslagruimte op de verdieping en 495 m² kantoorruimte. Het pand is gelegen op bedrijventerrein Gooisekant, een hoogwaardig en gemengd bedrijventerrein en direct aan de A6. Het pand is verhuurd aan een servicebedrijf in de telecommunicatie.

Randstad 21 61 AlmereVerhuurd: Fraaie kantoorvilla op Randstad in Almere
Namens de eigenaar heeft Van Westrhenen Voerman Bedrijfshuisvesting een zelfstandige kantoorvilla aan de Randstad 21-61 in Almere verhuurd aan een nieuwe gebruiker. Deze bijzonder fraai vormgegeven kantoorvilla is gelegen op een zichtlocatie aan de Randstaddreef in een groene omgeving op het kleinschalige en gemengde bedrijventerrein Randstad 21. Dit bedrijvenpark ligt direct aan de Landdrostdreef en Randstaddreef. Door de gunstige centrale ligging is het object uitstekend bereikbaar.