Referenties

Veluwezoom 15 AlmereAvensus huurt nieuw kantoor in Almere
IT-bedrijf Avensus huurt per 1 juni 2020 circa 851 m² kantoorruimte op de 1e verdieping van het markante kantoorgebouw aan de Veluwezoom 15 in Almere voor de lange termijn. Het pand is gelegen op een zichtlocatie aan de A6 op bedrijventerrein Veluwsekant in Almere Stad. Van Westrhenen Voerman Bedrijfshuisvesting bracht de transactie tot stand namens verhuurder Sagax. Roger Bakker (Van Westrhenen Voerman Bedrijfshuisvesting): “Wij zijn zeer verheugd dat namens onze opdrachtgever deze voor Almeerse begrippen relatief grote kantoortransactie, ondanks de huidige coronaperikelen, hebben kunnen realiseren”. Avensus is een gespecialiseerde IT-dienstverlener met 175 medewerkers op het terrein van Cloud- en Securityoplossingen.

Transistorstraat 71 j-3Kantoor verkocht als belegging

Namens de eigenaar hebben wij een kantoorpand van circa 360 m² aan de Transistorstraat 71 in Almere verkocht aan een particuliere belegger. Deze hoogwaardige kantoorvilla is gelegen op een uitstekende locatie op bedrijvenpark Gooisekant in Almere en is onderdeel van het kantorencomplex Castellum, dat bestaat uit 11 representatieve kantoorvilla’s van een hoogwaardig niveau. Het verkochte pand bestaat uit 3 bouwlagen van elk circa 120 m² (totaal 360 m²). Het pand is gelegen op een perceel van 162 m².

DSC_0394Projects Support Calamiteiten huurt bedrijfspand van 2.500 m² in Almere

Projects Support Calamiteiten heeft een bedrijfspand van circa 2.500 m² aan de Draaibrugweg 10 in Almere gehuurd van Cannenburg Caravans. Dit multifunctionele bedrijfspand met kantoorruimte is gelegen op bedrijventerrein De Vaart in Almere Buiten. Van Westrhenen Voerman Bedrijfshuisvesting bracht de transactie tot stand namens de verhuurder.

Vlotbrugweg 13Bedrijfspand van 1.265 m² verkocht op De Vaart

Namens de eigenaar hebben wij een multifunctioneel bedrijfspand van circa 1.265 m² in Almere Buiten verkocht aan een nieuwe gebruiker. Het object ligt aan de noordkant van de gemeente Almere op bedrijventerrein “De Vaart”.