Schutweg * 0 Lelystad

Kenmerken

Vraagprijs
€ 59.950,- v.o.n.
Status
Beschikbaar
Hoofdbestemming
bedrijfsruimte
Nevenbestemming
bedrijfshal
Aanvaarding
in overleg
Oppervlakte
52 m2
Perceel oppervlakte
5.000 m2
In units vanaf
52 m2

Update 18 mei: VERKOOP GESTART!

===========================

“Schutweg Business Center”, zoals het project gaat heten, bestaat uit een bedrijfsverzamelgebouw met 28 multifunctionele bedrijfsunits van uiteenlopende metrages en 23 garageboxen van de allerhoogste kwaliteit prefab gewapend beton. Er zijn drie verschillende type bedrijfsunits met een vloeroppervlakte vanaf ca. 52 m2 BVO en ze zijn flexibel indeelbaar. Het is mogelijk meerdere units aan elkaar te koppelen. Hierdoor kunt u een (grotere) bedrijfsruimte op maat realiseren.

Uniek concept:
Het terrein is 24/7 toegankelijk via twee elektronische schuifhekken die voorzien zijn van een toegangscontrolesysteem. Verder zijn op het terrein aanwezig een gemeenschappelijke sanitaire ruimte, uitgekiende terreinverlichting en 24/7 camerabeveiliging. De camerabeelden kunt u real time bekijken via een app op uw telefoon. Tevens zijn alle garageboxen en bedrijfsunits voorzien van een eigen alarmsysteem met een meldkamer aansluiting. Het hoogwaardige materiaalgebruik, de moderne uitstraling en een goede beveiliging geven een absolute meerwaarde aan het project en zorgen voor en zeer professionele uitstraling van uw onderneming.

Type units:
Unit A: ca. 52 m2 BVO met vrije hoogte (6,75 mtr)
Unit B: ca. 52 m2 BVO op begane grond + ca. 52 m2 BVO verdieping
Unit C: 104 m2 BVO op begane grond + 52 m2 BVO verdieping (kopunits)
Garageboxen: 6m x 3m x 3m (L x H x B) BVO

Koopsom v.o.n. (ex. BTW):
Unit A: € 59.950,-
Unit B: € 79.950,-
Unit C: € 149.000,-
Garageboxen: € 21.950,-

FINANCIERINGSMOGELIJKHEDEN:
In samenwerking met een regionale bank is tot 100% financiering mogelijk, afhankelijk van uw bedrijfsresultaat/jaarcijfers. Enige voorwaarde is dat u zelf eindgebruiker bent van de bedrijfsruimte (geen verhuur).

Alle tekeningen en impressies zijn onder voorbehoud van definitieve goedkeuring gemeente. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend en totdat de bouwvergunning is verleend kunnen er nog wijzigingen plaatsvinden.

Klik hieronder om de brochure te downloaden