Vijzelweg 44 Lelystad

Kenmerken

Vraagprijs
€ 89.000,- k.k.
Status
Onder bod
Hoofdbestemming
bedrijfsruimte
Nevenbestemming
bedrijfshal
Aanvaarding
in overleg
Oppervlakte
124 m2
Perceel oppervlakte
0 m2
In units vanaf
Niet beschikbaar

Vijzelweg 44 F & I

Te koop: Dubbele bedrijfsruimte met mogelijkheid tot kantoorruimte

Deze dubbele unit met een totale oppervlakte van 124 m2 VVO ligt op bedrijventerrein “Noordersluis, is direct beschikbaar en dus snel in gebruik te nemen.

In de unit is reeds een eenvoudig keukenblok met geiser en toilet aanwezig. Beide units beschikken over een overheaddeuren (3,5 x 3 m) met geïntegreerde loopdeur en een verdiepingsvloer. Unit 44F heeft achter de overheaddeur een vaste pui waardoor het mogelijk is om deze unit als kantoor te verbouwen.

Verder zijn de units reeds kadastraal gesplitst en hebben beide units een eigen meterkast, waarvan één met een elektra- en wateraansluiting. Hierdoor is het met enkele aanpassingen mogelijk de units ook bouwkundig te splitsen.

Het bestemmingsplan staat vestiging van bedrijven tot categorie 4.1 toe. U bent als koper zelf verantwoordelijk om bij de gemeente Lelystad te controleren of het door u gewenst gebruik is toegestaan.

Vloerbelasting begane grond vermoedelijk ca. 1.000 kg/m².

PARKEREN
Er is parkeergelegenheid op het terrein.

OPPERVLAK:
Het totaal oppervlak bedraagt circa 124m2 verdeelt over ca. 84 m² vvo op de begane grond en ca. 40 m² vvo op de verdieping.

VVE:
De unit maak deelt uit van een actieve VvE met een actueel meerjaren onderhoudsplan. De maandelijkse bijdrage aan de Vve bedraagt € 135,96 per maand voor 44 F en I samen (€ 67,98 per maand per unit).
Vanuit de VvE worden ook de volgende diensten verzorgd;
– Één keer per jaar geheel buitenom reinigen
– Tweemaal per jaar wassen van de ramen en (overhead) deuren
– Tweemaal per jaar verwijderen van onkruid (voorjaar en zomer)

ONDERHOUD
Het gebouw bevindt zich in goede staat van onderhoud waarbij het onderhoud word uitgevoerd aan de hand van het actuele meer jaren onderhoudsplan.

OPLEVERING:
Per direct mogelijk.

VOORBEHOUD;
Goedkeuring door eigenaar.

Klik hieronder om de brochure te downloaden