Schutweg 21 Lelystad

Kenmerken

Huurprijs
€ 1.250,- per maand
Status
Beschikbaar
Hoofdbestemming
bedrijfsruimte
Nevenbestemming
bedrijfshal, kantoorruimte
Aanvaarding
direct
Oppervlakte
208 m2
Perceel oppervlakte
0 m2
Oppervlakte kantoorruimte
104 m2
In units vanaf
Niet beschikbaar

Te huur: Business unit van 208 m² in “Schutweg Business Center”.

Dit is een project met 28 multifunctionele bedrijfsunits van uiteenlopende metrages en 23 garageboxen van de allerhoogste kwaliteit. Deze businessunit ligt op de kop van het complex.
Het project is gelegen op bedrijventerrein Noordersluis en is goed bereikbaar.

UNIEK CONCEPT:
Het terrein is 24/7 toegankelijk via twee elektronische schuifhekken die voorzien zijn van een toegangscontrolesysteem. Verder zijn op het terrein aanwezig een gemeenschappelijke sanitaire ruimte, uitgekiende terreinverlichting en 24/7 camerabeveiliging. De camerabeelden kunt u real time bekijken via een app op uw telefoon. Tevens zijn alle garageboxen en bedrijfsunits voorzien van een eigen alarmsysteem met een meldkamer aansluiting. Het hoogwaardige materiaalgebruik, de moderne uitstraling en een goede beveiliging geven een absolute meerwaarde aan het project en zorgen voor en zeer professionele uitstraling van uw onderneming.

OPPERVLAK:
Bedrijfsruimte van circa 208 m², waarvan circa 104 m² gelegen op de begane grond en een verdieping met circa 104 m² die bijvoorbeeld als kantoorruimte kan worden ingericht.

VOORZIENINGEN:
De bedrijfsunit is voorzien van een electrisch bedienbare overheaddeur (3 m. breed x 3,20 m. hoog) met loopdeur, een aparte loopdeur, meterkast, rioolaansluiting voor een toilet en een volledige betonnen verdiepingsvloer (bereikbaar middels een vaste trap). Tevens is de unit voorzien van een glasvezelaansluiting. De hal is volledig geïsoleerd.
De vrije hoogte bedraagt circa 3,5 meter en de vloerbelasting van de begane grond bedraagt circa 1.500 kg/m². De verdieping is voorzien van veel ramen in de gevels.

PARKEERGELEGENHEID:
Vijf eigen parkeerplaatsen.

HUURSOM:
€ 1.250,- per maand exclusief BTW.
Standaard ROZ voorwaarden.
Huurprijs op basis van 5 jarige huurovereenkomst.

SERVICEKOSTEN:
Nader vast te stellen door de VVE.

WAARBORGSOM:
Drie maanden huur en servicekosten vermeerderd met BTW.

OPLEVERING:
Per direct.

VOORBEHOUD:
Goedkeuring door eigenaar.

Klik hieronder om de brochure te downloaden

    [recaptcha]