Vlotbrugweg 4 Almere

Kenmerken

Vraagprijs
€ 140.000,- k.k.
Status
Verkocht onder voorbehoud
Hoofdbestemming
bedrijfsruimte
Nevenbestemming
bedrijfshal, kantoorruimte
Aanvaarding
in overleg
Oppervlakte
148 m2
Perceel oppervlakte
78 m2
Oppervlakte kantoorruimte
74 m2
In units vanaf
Niet beschikbaar

TE KOOP: BEDRIJFSUNIT MET KANTOOR OP DE VAART IN ALMERE
Adres: Vlotbrugweg 4A, Almere Buiten

Deze multifunctionele bedrijfsruimte met kantoor is gelegen in Almere-Buiten op het bedrijventerrein De Vaart.

LOCATIE:
Het object ligt aan de noordkant van de gemeente Almere op bedrijventerrein "De Vaart". De Vaart is een bedrijventerrein van circa 150 hectare groot wat volledig in gebruik is door een groot scala aan bedrijven. Enkele toonaangevende bedrijven op dit terrein zijn onder meer: Alfen, Yanmar, Mitsubishi, Yakult, Hemubo en Maretti.

BEREIKBAARHEID:
De afstand tot de rijksweg A6 is circa 5 kilometer en is vlot te bereiken via de Tussenring S104 en de ringweg S101. Amsterdam is in circa 25 minuten bereikbaar en Utrecht in circa 30 minuten per auto.

Per openbaar vervoer is het bedrijventerrein eveneens goed bereikbaar. Er bevinden zich aangrenzend diverse busstations met een directe verbinding naar het centraal station van Almere Buiten, alsmede naar het centraal station Almere Stad.

BESTEMMING:
Bedrijfsruimte met kantoorruimte. Informatie op het gebied van gebruiksmogelijkheden en voorschriften is te verkrijgen bij de gemeente Almere.

OBJECT:
Circa 74 m2 bedrijfsruimte op de begane grond en circa 74 m² kantoorruimte op de verdieping. Er is voldoende parkeergelegenheid op het gezamenlijke buitenterrein.

INDELING:
Entree met een aparte toegang naar de bedrijfsruimte, houten trap naar de verdieping bestaande uit 2 kantoorvertrekken en een serverruimte met patchkast. De kantoorruimte is voorzien van systeemplafonds met inbouwverlichting. De bedrijfsruimte is voorzien van een handbediende overheaddeur. Aan de buitenzijde van de unit is over de gehele breedte een elektrisch bedienbare rolluik.

KOOPSOM:
De koopsom voor deze unit bedraagt € 140.000,-- euro kosten koper.

BTW
Uitgangspunt is een met BTW belaste verkoopprijs. Indien een koper niet voldoet aan de voor belaste koop gestelde criteria zal de koop zodanig worden verhoogd dat het voor verkoper ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd.

BANKGARANTIE OF WAARBORGSOM:
De koper dient bij ondertekening van de koopovereenkomst een bankgarantie te stellen of een waarborgsom te storten ter grootte van 10% van de koopsom.

KOOPOVEREENKOMST:
Standaard koopovereenkomst voor bedrijfsruimte van de NVM.

OPLEVERING:
Het object is voorzien van aansluitingen voor de levering van elektriciteit, water, gas en internet en is aangesloten op de gemeentelijke riolering. Verder beschikt de ruimte over:
- Toiletruimte;
- pantry;
- verwarming middels radiatoren;
- airco units in het kantoorgedeelte;
- alarmsysteem;
- mogelijkheid voor een krachtstroomaansluiting in de meterkast.
Het buitenterrein is volledig voorzien van bestrating en een hekwerk.

AANVAARDING:
In overleg.

VOORBEHOUD:
Definitieve goedkeuring eigenaar.

VOOR NADERE INFORMATIE EN BEZICHTIGINGEN:
Voor meer informatie kunt u ons bellen op: 036-5383222. Wij nodigen u graag uit voor een bezichtiging!

Deze informatie is met zorg samengesteld en wordt u vrijblijvend aangeboden. Over de juistheid en/of volledigheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Klik hieronder om de brochure te downloaden

Brochure downloaden