Veluwezoom 15 Almere

Kenmerken

Huurprijs
€ 275,- per maand
Status
Beschikbaar
Hoofdbestemming
kantoorruimte
Aanvaarding
in overleg
Oppervlakte
215 m2
Perceel oppervlakte
0 m2
Oppervlakte kantoorruimte
215 m2
In units vanaf
25 m2
Aantal lagen
1

Op zoek naar een volledig ingerichte werkplek inclusief meubilair op een aantrekkelijke locatie aan de A6 in Almere?

Op steenworp afstand van de A6 en op korte afstand van het centrum van Almere heeft u nu de mogelijkheid om een volledig ingerichte kantoorkamer te huren in dit markante kantoorpand op het bedrijventerrein “Veluwsekant” in Almere Stad. Er is een directe verbinding met de Rijksweg A6 en nabij het knooppunt A6 (Amsterdam-Lelystad) en A27 (Utrecht-Almere).
De units zijn flexibel te huur en zeer geschikt voor ambitieuze bedrijven en ondernemers die graag in professionele omgeving met bijbehorende faciliteiten aan de slag gaan.

Op het terrein is breedband internet via glasvezel aanwezig alsmede een 4 sterren Van der Valk hotel-congrescentrum-restaurant. Het terrein wordt collectief beveiligd door de Stichting Beveiliging Bedrijventerreinen Almere. Een aantal sprekende gebruikers op dit terrein zijn onder meer: Athlon Car Lease, Grundfos, Kobelco, Henri Schein en A-Point Volkswagen.

Alle kantoren en/of werkplekken zijn voorzien van snel internet via een glasvezel lijn. De werkplekken kunnen eventueel (turn-key) worden ingericht met modern meubilair. De extra kosten daarvan bedragen € 19,50 per werkplek per maand.
In het gebouw is een bemande receptie en pantry aanwezig. Voor de huurders is er voor gezamenlijk gebruik een pantry en bovendien zijn er 2 spreekkamers beschikbaar. Het gebouw heeft een duurzaam energielabel en uitstekende faciliteiten.

Huurtermijn:
Korte, flexibele huurperiode mogelijk, per maand opzegbaar. Informeer naar de mogelijkheden.

Huurprijs:
Er zijn momenteel diverse kamers beschikbaar met verschillende afmetingen, al vanaf € 275,- per maand (voor een kamer van circa 25 m²).

Kamer 1 (215 m²): € 1.500,- per maand
Kamer 2.1 (25 m²): € 275,- per maand (verhuurd)
Kamer 2.2 (108 m²): € 675,- per maand
Kamer 3 (64 m²): € 600,- per maand (verhuurd)
Kamer 4.1 (25 m²): € 275,- per maand (inclusief algemene ruimte is kamer: 35,8 m²).
Kamer 4.2 (25 m²): € 275,- per maand (inclusief algemene ruimte is kamer: 35,8 m²).
Kamer 5 (39 m²): € 375,- per maand (verhuurd)
Kamer 6 (101 m²): € 750,- per maand
Kamer 7 (25 m²): € 275,- per maand (verhuurd)

Bovengenoemde huurprijzen zijn inclusief gebruik vergaderruimte en exclusief servicekosten.
De ruimten zijn conform NEN 2580 gemeten.

Servicekosten:

De vaste servicekosten bedragen € 36,- per m². De servicekosten zijn inclusief verwarming, koeling, elektraverbruik en internet. Informeer naar het volledige overzicht van servicekosten.

Parkeren:
Op eigen terrein zijn diverse parkeerplaatsen beschikbaar. De prijs bedraagt € 20,- per werkplek per maand.

Bereikbaarheid:
Komt u met de auto?
Het pand ligt direct aan de Rijksweg A6, nabij afrit en N305 richting A27 en is daarom uitstekend bereikbaar per A1/A27/A6 en de Hogering.

Per OV?
Het bedrijventerrein Veluwsekant is door middel van openbaar vervoer goed bereikbaar. Er is een busverbinding naar NS-station Almere Centrum (circa 15 minuten).

Beheerder:
De eigenaar, een professionele beleggingsmaatschappij, treedt op als beheerder van het pand.

Voorbehoud:
Goedkeuring door eigenaar.

Meer informatie:
Graag informeren wij u over deze flexibele kantoorruimtes. Neem contact op met Van Westrhenen Voerman Bedrijfshuisvesting: 036-5383222.

Deze informatie is met zorg samengesteld en wordt u vrijblijvend aangeboden. Over de juistheid en/of volledigheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Klik hieronder om de brochure te downloaden

Brochure downloaden