Randstad 22 149 Almere

Kenmerken

Huurprijs
€ 3.300,- per maand
Status
Beschikbaar
Hoofdbestemming
kantoorruimte
Aanvaarding
in overleg
Oppervlakte
375 m2
Perceel oppervlakte
5.700 m2
Oppervlakte kantoorruimte
375 m2
In units vanaf
375 m2
Aantal lagen
1

TE HUUR: Moderne kantoorruimten beschikbaar in parkachtige omgeving vlakbij het Centraal Station.

De ligging van deze kantoorruimte is ideaal: op een open zichtlocatie aan de Randstaddreef vlakbij de afslag van de A6 naar Almere Stad, op loopafstand van centrum en station. Het kantorenpark bestaat uit zes traditioneel gebouwde kantoorgebouwen. De kantoorgebouwen hebben een eigen identiteit en staan ruim op het riante perceel dat een parkachtige inrichting kent. De gebouwen zijn modern, licht flexibel indeelbaar en ruim van opzet met alle eigentijdse voorzieningen. En parkeren? Geen enkel probleem, er is volop parkeergelegenheid op het eigen terrein.

Kantorenpark Randstad is voor ondernemers die op zoek zijn naar een representatieve kantoorruimte met uitstraling en een goede bereikbaarheid.

OPPERVLAK:
Er zijn in het kantorenpark nog enkele kantoorruimten beschikbaar voor verhuur:
– Randstad 22-179: circa 375 m² 3e verdieping
– Randstad 22-181: circa 188 m² begane grond, halve verdieping

Tevens is het mogelijk om tegen flexibele voorwaarden kantoorkamers te huren. Kijk hiervoor op de website van Business Campus Almere.

VOORZIENINGEN:
Het hoogwaardig afgewerkte kantoorgebouw is o.a. voorzien van: een koelinstallatie (per kantoorkamer regelbaar), kabelgoten, verwarming middels individueel regelbare paneelradiatoren, een systeemplafond met inbouw verlichtingsarmaturen, buitenzonwering d.m.v. screens, een pantry en een toiletgroep. Als extra beveiliging is het eigen terrein afgesloten d.m.v. automatische slagbomen.

ICT gebruik:
Het kantoorgebouw is eveneens voorzien van glasvezelbekabeling en breedband internetvoorzieningen, waardoor bedrijven direct aan internet kunnen worden gekoppeld. De geleverde dienstverlening ondersteunt een betere bereikbaarheid van bijvoorbeeld e-mail verkeer en de eigen website.

PARKEERGELEGENHEID:
Op het eigen terrein beschikt men, per verdieping, over 8 parkeerplaatsen a € 500,- euro per parkeerplaats, per jaar, te vermeerderen met de wettelijke BTW.

HUURSOM vanaf:
€ 3.300,- per maand per verdieping, te vermeerderen met de wettelijke BTW.

Indien de BTW niet verrekend kan worden zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.

BANKGARANTIE:
Ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, verhoogd met de daarover verschuldigde omzetbelasting.

SERVICEKOSTEN:
Voorschot leveringen- en diensten: € 455,- per maand, te vermeerderen met de wettelijke BTW.

Ten aanzien van nutsvoorzieningen ten behoeve van de gehuurde ruimte dient huurder zelf zorg te dragen bij de daartoe aangewezen instellingen.

OPLEVERING:
In overleg.

VOORBEHOUD:
Goedkeuring door eigenaar.

Voor meer informatie kunt u bellen op nummer: 036-5383222. Wij nodigen u graag uit voor bezichtiging.

Deze informatie is met zorg samengesteld en wordt u vrijblijvend aangeboden. Over de juistheid en/of volledigheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Klik hieronder om de brochure te downloaden

Brochure downloaden