Randstad 21 61 Almere

Kenmerken

Vraagprijs
€ 400.000,- k.k.
Status
Verkocht onder voorbehoud
Hoofdbestemming
belegging
Aanvaarding
in overleg
Oppervlakte
0 m2
Perceel oppervlakte
512 m2

TE KOOP ALS BELEGGING: Kantoorvilla Randstad 2161 te Almere-Stad

Markante, vrijstaande kantoorvilla op zichtlocatie in verhuurde staat

LIGGING:
Deze bijzonder fraai vormgegeven kantoorvilla is gelegen op een zichtlocatie aan de Randstaddreef in een groene omgeving op het kleinschalige en gemengde bedrijventerrein Randstad 21. Dit bedrijvenpark ligt direct aan de Landdrostdreef en Randstaddreef. Door de gunstige centrale ligging is het object uitstekend bereikbaar. Het centrum van Almere is op loopafstand binnen 5 minuten bereikbaar.

BEREIKBAARHEID:
Door de centrale ligging is de bereikbaarheid met de auto uitstekend, niet alleen van en naar de uitvalswegen, maar ook naar het centrum van Almere. Het bedrijventerrein is eveneens goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het centraal NS- en busstation zijn op korte afstand gelegen.

OPPERVLAK:
Het kantoorgebouw heeft een totaal oppervlak van circa 235 m², verdeeld over 2 bouwlagen. Het pand is gelegen op een ruim perceel van 512 m².

VOORZIENINGEN:
De kantoorvilla heeft een uitstekend opleveringsniveau en is o.a. voorzien van diverse kantoorkamers, een panrty, en een toilet per verdieping. De kantoorruimte is o.a. voorzien van: airco, led inbouwarmaturen en te openen ramen.

ONTWERP:
Het bijzonder fraai vormgegeven kantoorgebouw heeft diverse internationale prijzen gewonnen (onder meer in Japan). Het is gebouwd door Meijer & Van Schooten die onder meer later ook het (voormalige) hoofdkantoor van ING (De Schoen) in Amsterdam hebben gebouwd.

PARKEREN:
Op eigen terrein zijn 4 parkeerplaatsen.

KOOPSOM:
€ 400.000,- kosten koper

HUURGEGEVENS:
Het pand is verhuurd aan één huurder tot en met 31-5-2023, waarna het contract (tenzij opgezegd) wordt verlengd met een periode van drie jaar. De huursom bedraagt: € 26.400,- per jaar.

Bij de huurprijs vindt jaarlijkse indexering plaats, op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor Statistiek (CBS).

AANVANGSRENDEMENT:
Het bruto aanvangsrendement bedraagt 6,6%.

KOOPOVEREENKOMST:
Standaard koopovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte volgens de Raad voor Onroerende Zaken vastgesteld.

BANKGARANTIE OF WAARBORGSOM:
De koper dient bij ondertekening van de koopovereenkomst een bankgarantie te stellen of een waarborgsom te storten ter grootte van 10% van de koopsom.

BESTEMMING:
Kantoor- en bedrijfsruimte. Informatie betreffende gebruiksmogelijkheden en voorschriften is te verkrijgen bij de gemeente Almere.

VOORBEHOUD:
Goedkeuring door eigenaar.

Voor meer informatie kunt u ons bellen op: 036-5383222. Wij nodigen u graag uit voor een bezichtiging.

Deze informatie is met zorg samengesteld en wordt u vrijblijvend aangeboden. Over de juistheid en/of volledigheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden

Klik hieronder om de brochure te downloaden

Brochure downloaden