Hefbrugweg 12 Almere

Kenmerken

Vraagprijs
€ 1.590.000,- k.k.
Status
Verkocht onder voorbehoud
Hoofdbestemming
belegging
Aanvaarding
in overleg
Oppervlakte
0 m2
Perceel oppervlakte
7.493 m2

TE KOOP ALS BELEGGING: BEDRIJFSPAND IN ALMERE BUITEN
Adres: Hefbrugweg 12

Dit ruim opgezette bedrijfsgebouw is gelegen op het grootste bedrijventerrein van Almere. Het pand is te aanvaarden in verhuurde staat tegen een aantrekkelijk bruto aanvangsrendement van 9,3%.

LOCATIE:
Het object ligt in de gemeente Almere op bedrijventerrein “De Vaart”. De Vaart is een bedrijventerrein van circa 150 hectare groot wat volledig in gebruik is door een groot scala aan bedrijven. Enkele toonaangevende bedrijven op dit terrein zijn onder meer: HG, Yanmar, Mitsubishi, Yakult, Hemubo, Maretti en LIS Logistics.

BEREIKBAARHEID:
De afstand tot de rijksweg A6 is circa 5 kilometer en is vlot te bereiken via de Tussenring S104 en de ringweg S101. Amsterdam is in circa 25 minuten bereikbaar en Utrecht in circa 30 minuten per auto.
Per openbaar vervoer is het bedrijventerrein eveneens goed bereikbaar. Er bevinden zich aangrenzend diverse busstations met een directe verbinding naar het centraal station van Almere Buiten, alsmede naar het centraal station Almere Stad.

OPPERVLAKTE:
Het betreft een bedrijfspand van in totaal circa 4.230 m² bestaande uit 2 bedrijfshallen, kantoor-showroomruimte op een perceel van circa 7.493 m².

Indeling:
– Bedrijfshal voor (hoogte 4,5 meter): 2.046 m²
– Bedrijfshal achter (hoogte 4,5 meter): 1.872 m²
– Voorzijde kantoor/showroom: 312 m²

In de hal bevinden zich separate ruimten die grotendeels bereikbaar zijn via interne straten.

Het buitenterrein is verhard en biedt plaats voor het parkeren van circa 20 auto’s.

VOORZIENINGEN:
Het bedrijfspand is voorzien van een staalconstructie met kolommen. De begane grond heeft een betonvloer met een maximale vloerbelasting van 2.500 kg/per m². De gevels zijn opgetrokken van metalen profielplaten. Het platte dak is voorzien van lichtstraten en belegd met bitumen. Het pand heeft aluminiumkozijnen met dubbelglas. In 2019 is het dak belegd met 1.326 zonnepanelen.

HUURINFORMATIE:
Het pand is per peildatum 1 oktober 2020 verhuurd aan 30 huurders voor een totaal bedrag van € 147.198,- per jaar, te vermeerderen met de wettelijke BTW. De looptijden van de huurcontracten zijn flexibel en verschillen per huurder.
Informatie over huurcontracten en huurders kunnen wij ter beschikking stellen na overleg.

VRAAGPRIJS:
De verkoopprijs voor dit beleggingspand bedraagt € 1.590.000,- kosten koper.
Het bruto aanvangsrendement ligt daarmee op circa 9,3%.

KADASTER:
Gemeente Almere, sectie M 861 en M97

BOUWJAAR:
1989-1990

BESTEMMINGSPLAN:
De Vaart (opvraagbaar bij gemeente)

BTW:
Uitgangspunt is dat overdrachtsbelasting en BTW (indien van toepassing) voor rekening van de koper komen. Een eventuele besparing op de overdrachtsbelasting of verlaging van de belastbare grondslag, op basis van artikel 13 van de Wet op belastingen van rechtsverkeer, zal ten gunste van verkoper komen en koper zal verplicht zijn om een dergelijk belasting besparing ten tijde van levering aan koper te vergoeden.

BANKGARANTIE OF WAARBORGSOM:
De koper dient bij ondertekening van de koopovereenkomst een bankgarantie te stellen of een waarborgsom te storten ter grootte van 10% van de koopsom.

KOOPOVEREENKOMST:
Standaard koopovereenkomst voor bedrijfsruimte van de NVM.

OPLEVERING:
In overleg.

VOORBEHOUD:
Goedkeuring door eigenaar.

Voor meer informatie kunt u ons bellen op: 036-5383222. Wij nodigen u graag uit om het object te bezichtigen!

Deze informatie is met zorg samengesteld en wordt u vrijblijvend aangeboden. Over de juistheid en/of volledigheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Klik hieronder om de brochure te downloaden

Brochure downloaden