Zeilweg 13B LELYSTAD


Kenmerken

Huurprijs: € 10.000,- p.j. (21% BTW)
Status:
beschikbaar
Type:
Bedrijfsruimte
BouwType:
bestaande bouw
Servicekosten:
€ 150,-
Perceel oppervlakte:
4.012 m²
Hoofd bestemming:
bedrijfsruimte
Aanvaarding:
direct
Bouwjaar:
1981-1990

Bedrijfshal

Oppervlakte:
200 m²
Vrije hoogte:
450 cm

De beschikbare bedrijfsruimte is gelegen op industrieterrein "Noordersluis" in Lelystad.Bedrijventerrein Noordersluis is gelegen in het zuidwesten van Lelystad en heeft een totaal oppervlak van circa 196 hectare. Op dit terrein zijn met name bedrijven gevestigd in de industrie en groothandel. Ook zijn er dienstverlenende bedrijven en andere bedrijven met showroomfunctie gevestigd, gelegen op representatieve locaties langs de dreven Het bedrijventerrein heeft derhalve een gemengd karakter en is goed bereikbaar vanaf de snelweg A6 richting Almere/Amsterdam/Utrecht en de andere kant op richting noord Nederland. Via de Houtribdijk bent u snel in Noord-Holland. De hindercategorie die op dit terrein geldt is: Middel.OPPERVLAK:

Circa 200 m².VOORZIENINGEN:

De bedrijfsruimte is voorzien van een overheaddeur, pui met entreedeur, elektra, een heater en tl-verlichtingsarmaturen. Water en elektra middels tussen meters.

De vrije hoogte bedraagt circa 4.50 meter.PARKEERGELEGENHEID:

Parkeermogelijkheden op het terrein.HUURSOM:

€ 10.0000,- per jaar exclusief BTW

Standaard ROZ voorwaarden.SERVICEKOSTEN:

€ 150,- per maand, exclusief BTW (inclusief 50% voorschot, bij normaal energie verbruik).WAARBORGSOM:

Drie maanden huur vermeerderd met BTW.OPLEVERING:

Per direct mogelijk.VOORBEHOUD:

Goedkeuring door eigenaar.Voor meer informatie kunt u bellen op nummer: 0320-233211. Wij nodigen u graag uit om de ruimte te bezichtigen.

Deze informatie is met zorg samengesteld en wordt u vrijblijvend aangeboden. Over de juistheid en/of volledigheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.Brochures

Contact