Zandzuigerstraat 97-103 Almere


Kenmerken

Huurprijs: € 1.425,- p.m. (21% BTW)
Status:
beschikbaar
Type:
Bedrijfsruimte
BouwType:
bestaande bouw
Hoofd bestemming:
bedrijfsruimte
Aanvaarding:
per 2019-04-01
Bouwjaar:
na 20012010

Bedrijfshal

Oppervlakte:
150 m²
Vloerbelasting:
1500 kg / m2
Voorzieningen:
Overhead deuren, Toilet

Kantoorruimte

Oppervlakte:
150 m²

ZANDZUIGERSTRAAT 97-103 POLDERVLAK IN ALMERE-BUITENTe huur: Drie multifunctionele bedrijfsunits (nummer 97, 101 en 103).Locatie:

De bedrijfsunits zijn gelegen op het kleinschalige bedrijventerrein Poldervlak in Almere-Buiten. Het gunstig gesitueerde bedrijventerrein is via de Hogering of Tussenring direct aangesloten op de A6, hierdoor is een uitstekende bereikbaarheid met o.a. de auto gewaarborgd. Het centrum van Almere-Buiten alsmede het centrum van Almere-Stad is zowel met het openbaar vervoer als met het eigen vervoer goed te bereiken.Oppervlak:

Het totaal oppervlak per unit is verdeeld over twee bouwlagen van circa 150 m². Dus maar liefst 300 m² per bedrijfsunit.Voorzieningen:

De bedrijfsruimte is circa 3 meter hoog en is o.a. voorzien van een elektrisch bedienbare overheaddeur van circa 2.80 meter hoog en circa 4 meter breed en heeft een monoliet

afgewerkte vloer. De verdieping is deels voorzien van een laminaat vloer, een tussenwand en een keukentje met boiler.

Op de verdieping is ruimte voor kantoorruimte en bedrijfsruimte.Ventilatie d.m.v. draai- kiep ramen, een krachtstroomaansluiting, extra elektra-voorzieningen en een alarmsysteem.Unit nr. 97 en nr. 101 beschikken tevens over verwarming en systeemplafond. Unit nr. 103 beschikt over zijramen.De maximale draagkracht van de vloer in de bedrijfshal op de begane grond bedraagt circa 1.500 kg/m².

De draagkracht van de verdiepingsvloer bedraagt circa 250 kg/m².Parkeren:

Op het eigen terrein is er voldoende parkeergelegenheid aanwezig. Iedere unit beschikt over 3 parkeerplaatsen voor de deur.Huursom:

Unit Zandzuigerstraat 97 en 101: € 1.425,- per maand, te vermeerderen met de wettelijke BTW.

Unit Zandzuigerstraat 103: € 1.800,- per maand, te vermeerderen met BTW.De huurprijs is erop gebaseerd dat geopteerd kan worden voor belaste verhuur.

Indien de BTW niet verrekend kan worden zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.

Een ingroeihuur is bespreekbaar.Beschikbaarheid:

De units zijn beschikbaar per 1-4-2019. De unit op nummer 103 is eventueel in overleg eerder beschikbaar.Servicekosten:

Nader vast te stellen. Als voorschot op basis van nacalculatie.Bankgarantie/waarborgsom

Ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, verhoogd met de daarover verschuldigde omzetbelasting.Huurovereenkomst: bedrijfsruimte volgens de Raad voor Onroerende Zaken vastgesteld.Huurbetaling: huurbetaling per maand vooraf.Huurperiode: is bespreekbaar.Huurprijsaanpassing:

Conform jaarlijkse indexering op basis van de Consumenten Prijs aanpassing: Index reeks alle huishoudens (2015=100) gepubliceerd door het CBS, voor het eerst een jaar na ingangsdatum huurovereenkomst.Oplevering: In overleg.In de huurovereenkomst wordt een bepaling opgenomen dat het de verhuurder is toegestaan het pand te betreden om controle te kunnen uitoefenen op de aanwezigheid en of productie van verboden middelen zoals softdrugs en harddrugs.Voor meer informatie bel: 036-5383222. Wij nodigen u graag uit voor een bezichtiging!Informatie:

Van Westrhenen Voerman Bedrijfshuisvesting.

Randstad 20-25, 1314 BB ALMERE

Telefoonnummer 036-5383222

e-mail : bog@vanwestrhenen.nl

internet: www.vanwestrhenen-bog.nl

Contact