Xenonstraat 156 ALMERE


Kenmerken

Huurprijs: € 25.200,- p.j.
Status:
verhuurd
Type:
Bedrijfsruimte
BouwType:
bestaande bouw
Servicekosten:
€ 75,-
Perceel oppervlakte:
240 m²
Hoofd bestemming:
bedrijfsruimte
Neven bestemming:
kantoorruimte
Aanvaarding:
per 2017-11-01
Bouwjaar:
na 20012010

Bedrijfshal

Oppervlakte:
240 m²
In units vanaf:
240 m²

Kantoorruimte

Oppervlakte:
235 m²

TE HUUR

Moderne bedrijfsunit met kantoorruimte

Adres: Xenonstraat 156 te Almere.Bedrijvenpark Hogekant ligt op een perfecte locatie in Almere Poort, het nieuwste stadsdeel van Almere. Hogekant is een gemengd bedrijventerrein met een oppervlakte van 16 hectare en is volop in ontwikkeling. Op dit moment zijn er al diverse ondernemingen gevestigd. Veel kleine bedrijven in enkele bedrijfsverzamelgebouwen. Maar ook steeds meer grotere ondernemingen, vaak in een combinatie van kantoorruimte met een bedrijfshal. De bedrijven zijn vooral actief in de dienstverlenings-, facilitaire- (opslag) en vervaardigingsector (lichte industrie).Hogekant is bij voorkeur bedoeld voor vestiging van individuele bedrijven. Ook de oprichting van bedrijfsverzamelgebouwen is toegestaan. Door deze gunstige ligging hebben enkele bedrijven zich inmiddels op dit bedrijventerrein gevestigd, waaronder: Gigaprint, Centerless, Stijvers en Lijnberg.De kantoorruimte is vanaf de A-6 (afslag 3) op drie autominuten afstand gelegen en is tevens goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Op het bedrijventerrein bevindt zich een bushalte en het NS station van Almere Poort bevindt zich op korte afstand.OPPERVLAK:

Circa 240 m² bedrijfsruimte, gelegen op de begane grond.

Circa 235 m² kantoorruimte, gelegen op de verdieping. De kantoorruimte is eventueel uit te breiden tot 300 m².

De ruimte is beschikpaar per 1-7-2017.VOORZIENINGEN:

Via een stalen trap bereikt men de verdieping.

De verdieping is ingericht als kantoorruimte en is o.a. voorzien van: een systeemplafond met inbouwverlichting (bewegingsmelders), radiatoren, laminaat vloer, te openen draai/-kiepramen, pantry en toilet. Door de aanwezigheid van de vele raampartijen treedt er veel daglicht binnen in de kantoorruimte.

Het object is uitstekende beveiligd middels een alarmsysteem.PARKEERGELEGENHEID:

Op het eigen terrein beschikt men over parkeerplaatsen.HUURSOM:

Bedrijfsruimte begane grond: € 1.100,-- per maand, te vermeerderen met de wettelijke BTW.

Kantoorruimte verdieping: € 1.000,-- per maand, te vermeerderen met BTW.De huurprijs is erop gebaseerd dat geopteerd kan worden voor belaste verhuur. Indien de BTW niet verrekend kan worden zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.

SERVICEKOSTEN:

De servicekosten bedragen € 75,-- per maand voor periodiek onderhoud van het terrein en glasbewassing.BANKGARANTIE:

Ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, verhoogd met de daarover verschuldigde omzetbelasting.HUUROVEREENKOMST:

Standaard huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte volgens de Raad voor Onroerende Zaken vastgesteld.HUURPERIODE:

Vanaf 3 jaar bespreekbaar.HUURVOORWAARDEN:

De opzegtermijn is 6 maanden voor het einde van de huurperiode. De huurprijs wordt aangepast met jaarlijkse indexering, op basis van het maandindexcijfer, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

De huursom dient te worden voldaan per kwartaal of maand vooruit.OPLEVERING:

In overleg.VOORBEHOUD:

Goedkeuring door eigenaar.Voor meer informatie kunt u bellen op nummer: 036-5383222. Wij nodigen u graag uit voor een bezichtiging!Deze informatie is met zorg samengesteld en wordt u vrijblijvend aangeboden. Over de juistheid en/of volledigheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Contact