Wigstraat 25 LELYSTAD


Kenmerken

Vraagprijs: € 749.000,- k.k.
Status:
beschikbaar
Type:
Bedrijfsruimte
BouwType:
bestaande bouw
Perceel oppervlakte:
4.519 m²
Hoofd bestemming:
bedrijfsruimte
Aanvaarding:
in overleg

Bedrijfshal

Oppervlakte:
1.396 m²
Voorzieningen:
Betonvloer, Heater, Krachtstroom, Lichtstraten, Overhead deuren, Pantry, Toilet

Kantoorruimte

Oppervlakte:
229 m²

Terrein

Oppervlakte:
3.000 m²

TE KOOPBedrijfsruimte, met showroom, receptie, werkplaats, kantoorruimte en royaal buitenterrein.Adres: Wigstraat 25 te Lelystad.Het beschikbare bedrijfsgebouw is gelegen op industrieterrein "Gildenhof" een kleinschalig bedrijventerrein, gelegen te midden van de Zuiderzeewijk, in het noorden van Lelystad.

Het bedrijventerrein kenmerkt zich voor: (zakelijke) dienstverlening, kleinschalige bedrijvigheid in de lagere milieucategorieën en consumentengerichte handel in auto's, caravans en andere volumineuze artikelen. Gildenhof biedt ruimte aan kleinschalige bedrijvigheid in de lagere milieucategorieën en niet-economische functies in de sociaal-culturele en maatschappelijke sfeer. Onder voorwaarden zijn vormen van detailhandel ook toegestaan (op te vragen bij de gemeente Lelystad).OPPERVLAK:

Het totale perceeloppervlak bedraagt 4.519 m².

De bedrijfsruimte bedraagt circa 1.396 m².

De kantoorruimte bedraagt circa 229 m² en is gelegen op de verdieping.

Buitenterrein: circa 3.000 m², waarvan circa 2.000 m² verhard.VERDELING BEDRIJFSRUIMTE:

Showroom 1: circa 685 m²

Showroom 2: circa 310 m²

Inpandig kantoor: circa 27 m²

Werkplaats: circa 262 m²

Verkoop: circa. 25 m²

Toiletgroep: circa 13 m²

Hal: circa 17 m²

Wasruimte: circa 17 m²

Receptie: circa 40 m²VOORZIENINGEN:

Showroom 1 is voorzien van: een separate entree, stelcon platen vloer, 2 overheaddeuren, inpandige kantoorruimte (systeemplafond met inbouwverlichting, kabelgoten en laminaatvloer), meterkast, opbouw tl-verlichting, heater, ventilatoren, toiletgroep en wasruimte.Showroom 2 is voorzien van: een glas partij aan de voorzijde, systeemplafond met inbouwverlichting, 2 heaters, overheaddeur (zijkant gebouw), krachtstroom, pantry en toilet.De werkplaats is voorzien van: een lichtstraat, 2 overheaddeuren, pvc vloer, heater, krachtstroom, camerabeveiliging en tl-verlichting. Via deze ruimte is het magazijn met entresolvloer bereikbaar.De receptie is voorzien van een systeemplafond met inbouwverlichting, pvc vloer, kabelgoten en verwarming.

De kantoorruimte is gelegen op de verdieping en is bereikbaar middels een separate entree en middels showroom 1.De kantoorruimte is verdeeld in een grote kantoorruimte en vier aparte kantoorkamers en voorzien van: systeemplafonds met inbouwverlichting, te openen ramen, afzuigsysteem, kabelgoten, cv-ketel (2017 en in eigendom), kantineruimte en toiletgroep met douche.Het buitenterrein is omheind middels een afsluitbaar hekwerk en is voorzien van stelcon platen.BOUWJAAR:

1970 en aanbouw/verbouw 1998.PARKEERGELEGENHEID:

Er is voldoende parkeergelegenheid op het eigen terrein.VRAAGPRIJS:

€ 749.000,-- k.k.

Geen BTW van toepassing.

Standaard ROZ voorwaarden.

OPLEVERING:

In overlegVOORBEHOUD:

Goedkeuring door eigenaar.Voor meer informatie kunt u bellen op nummer: 0320-233211. Wij nodigen u graag uit om de ruimte te bezichtigen.

Deze informatie is met zorg samengesteld en wordt u vrijblijvend aangeboden. Over de juistheid en/of volledigheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Brochures

Contact