Vlotbrugweg 2 ALMERE


Kenmerken

Huurprijs: € 76.750,- p.j. (21% BTW)
Status:
beschikbaar
Type:
Bedrijfsruimte
BouwType:
bestaande bouw
Perceel oppervlakte:
3.387 m²
Hoofd bestemming:
bedrijfsruimte
Aanvaarding:
in overleg
Bouwjaar:
1991-2000

Bedrijfshal

Oppervlakte:
1.307 m²
Vrije hoogte:
550 cm
Vloerbelasting:
1500 kg / m2
Voorzieningen:
Lichtstraten, Overhead deuren, Pantry, Toilet

Kantoorruimte

Oppervlakte:
330 m²

Multifunctionele bedrijfsruimte met kantoor gelegen aan de Vlotbrugweg 2, 1332 AH AlmereDit multifunctionele bedrijfspand is gelegen in Almere-Buiten op het bedrijventerrein De Vaart. Het pand voldoet aan de eisen van deze tijd en is zeer geschikt voor opslag of productiebedrijf met logistiek karakter.LOCATIE:

Het object ligt aan de noordkant van de gemeente Almere op bedrijventerrein "De Vaart". De Vaart is een bedrijventerrein van circa 150 hectare groot wat volledig in gebruik is door een groot scala aan bedrijven. Enkele toonaangevende bedrijven op dit terrein zijn onder meer: HG, Yanmar, Mitsubishi, Yakult, Hemubo, Maretti en LIS Logistics.BEREIKBAARHEID:

De afstand tot de rijksweg A6 is circa 5 kilometer en is vlot te bereiken via de Tussenring S104 en de ringweg S101. Amsterdam is in circa 25 minuten bereikbaar en Utrecht in circa 30 minuten per auto.BESTEMMING:

Bedrijfsruimte met kantoorruimte. Millieucategorie tot IV. Informatie op het gebied van gebruiksmogelijkheden en voorschriften is te verkrijgen bij de gemeente Almere.OBJECT:

Circa 1.307 m2 bedrijfsruimte en circa 330 m² kantoor met buitenterrein en parkeerplaatsen.

(Te huur vanaf 1.007 m²)HUURPRIJS, BTW EN SERVICEKOSTEN:

De huurprijs bedraagt € 40.000 op jaarbasis bij deelhuur van circa 1.007 m² bedrijfsruimte zonder kantoor en € 76.750,- op jaarbasis voor de bedrijfsruimte met kantoor te vermeerderen met BTW.Indien de huurder niet kan voldoen aan de wettelijke vereisten voor BTW-gerechtigde verhuur, zal een noodzakelijke opslag op de huurprijs dienen te worden overeengekomen, ter compensatie van de gederfde BTW.OPLEVERING:

Het object wordt in de huidige staat aangeboden met o.a. de volgende voorzieningen en eigenschappen:

-Vloerbelasting ca. 1.500 kg/m2;

- Vrije hoogte maximaal 5,5 meter

-TL-verlichting;

-CV-installatie met gasgestookte heaters;

-Brandhaspels;

-Daglichtstraat;

-Diverse ramen;

-Handmatig bedienbare overheaddeur;

-Stelconplaten voor overheaddeur;

-Toiletten;

-Pantry.HUURTERMIJN:

5 jaar. In overleg met verhuurder zijn afwijkende huurtermijnen bespreekbaar.AANVAARDING:

In overleg.HUURBETALING:

Huur- en servicekosten en BTW per kwartaal vooruit.ZEKERHEIDSTELLING:

Bankgarantie ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.HUURPRIJSAANPASSING:

Voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum en vervolgens jaarlijks, conform het verloop van de prijsindex (CPI), reeks alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).HUUROVEREENKOMST:

Standaard huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte volgens de Raad voor Onroerende Zaken vastgesteld.ONDER-/OVERMAAT:

Onder dan wel overmaat van het metrage zal nimmer kunnen leiden tot enige verrekening van de huurprijs en/of eventuele kosten van bijkomende leveringen en diensten tijdens de periode van deze huurovereenkomst met inbegrip van eventuele verlengingen hiervan.VOORBEHOUD:

Definitieve goedkeuring eigenaar.CONTACT:

Voor meer informatie kunt u ons bellen op: 036-5383222. Wij nodigen u graag uit voor een bezichtiging!Deze informatie is met zorg samengesteld en wordt u vrijblijvend aangeboden. Over de juistheid en/of volledigheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Contact