Vlotbrugweg 2* ALMERE


Kenmerken

Vraagprijs: € 995.000,- k.k.
Status:
beschikbaar
Type:
Bedrijfsruimte
BouwType:
bestaande bouw
Perceel oppervlakte:
3.387 m²
Hoofd bestemming:
bedrijfsruimte
Aanvaarding:
in overleg
Bouwjaar:
1991-2000

Bedrijfshal

Oppervlakte:
1.842 m²
Vrije hoogte:
550 cm
Vloerbelasting:
1500 kg / m2
Voorzieningen:
Lichtstraten, Overhead deuren, Pantry, Toilet

Kantoorruimte

Oppervlakte:
330 m²

TE KOOP: Multifunctionele bedrijfsruimte met kantoor gelegen aan de Vlotbrugweg 2, 1332 AH AlmereDit ruime, multifunctionele bedrijfspand is gelegen in Almere-Buiten op het bedrijventerrein De Vaart. Het pand voldoet aan de eisen van deze tijd en is zeer geschikt voor opslag of productiebedrijf met logistiek karakter. Een gedeelte van het pand is verhuurd, waardoor u tevens over een aantrekkelijke huurstroom beschikt.LOCATIE:

Het object ligt aan de noordkant van de gemeente Almere op bedrijventerrein "De Vaart". De Vaart is een bedrijventerrein van circa 150 hectare groot wat volledig in gebruik is door een groot scala aan bedrijven. Enkele toonaangevende bedrijven op dit terrein zijn onder meer: HG, Yanmar, Mitsubishi, Yakult, Hemubo, Maretti en LIS Logistics.BEREIKBAARHEID:

De afstand tot de rijksweg A6 is circa 5 kilometer en is vlot te bereiken via de Tussenring S104 en de ringweg S101. Amsterdam is in circa 25 minuten bereikbaar en Utrecht in circa 30 minuten per auto.BESTEMMING:

Bedrijfsruimte met kantoorruimte. Millieucategorie tot IV. Informatie op het gebied van gebruiksmogelijkheden en voorschriften is te verkrijgen bij de gemeente Almere.OBJECT:

Circa 1.842 m² bedrijfsruimte en circa 330 m² kantoor met buitenterrein en parkeerplaatsen. Daarvan is 1.307 m² bedrijfsruimte en 330 m² beschikbaar voor eigen gebruik. De overige circa 535 m² is verhuurd aan een schoonmaakbedrijf voor een bedrag van € 25.000,- per jaar. Het huurcontract loopt tot 31-3-2020 en wordt daarna, tenzij opgezegd door huurder of verhuurder, verlengd voor een periode van vijf jaar.KOOPSOM:

De koopsom bedraagt € 995.000,- kosten koper, te vermeerderen met BTW.OPLEVERING:

Het object wordt in de huidige staat aangeboden met o.a. de volgende voorzieningen en eigenschappen:

-Vloerbelasting ca. 1.500 kg/m2;

- Vrije hoogte maximaal 5,5 meter (gemeten vanaf midden kolom);

-TL-verlichting;

-CV-installatie met gasgestookte heaters;

-Brandhaspels;

-Daglichtstraat;

-Diverse ramen;

-Twee handmatig bedienbare overheaddeuren, waarvan één met inloopdeur die in gebruik is bij huurder;

-Stelconplaten voor overheaddeur;

-Toiletten;

-Pantry.AANVAARDING:

In overleg.ZEKERHEIDSTELLING:

Waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom.KOOPOVEREENKOMST:

Standaard koopovereenkomst voor bedrijfsruimte van de NVM.VOORBEHOUD:

Definitieve goedkeuring eigenaar.CONTACT:

Voor meer informatie kunt u ons bellen op: 036-5383222. Wij nodigen u graag uit voor een bezichtiging!Deze informatie is met zorg samengesteld en wordt u vrijblijvend aangeboden. Over de juistheid en/of volledigheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Contact