Veluwezoom 15 ALMERE


Kenmerken

Huurprijs: € 105,- per vierkante meter p.j. (21% BTW)
Status:
beschikbaar
Type:
Kantoorruimte
BouwType:
bestaande bouw
Perceel oppervlakte:
1 m²
Hoofd bestemming:
kantoorruimte
Aanvaarding:
in overleg
Oppervlakte:
2.283 m²

TE HUUR: MARKANTE, MODERNE KANTOORRUIMTE OP ZICHTLOCATIE A6Te huur aangeboden enkele verdiepingen in een zeer compleet en modern kantoorpand, gelegen op een zichtlocatie op het bedrijventerrein "Veluwsekant" in Almere Stad met een directe verbinding met de Rijksweg A6 en nabij het knooppunt A6 (Amsterdam-Lelystad) en A27 (Utrecht-Almere). Dit kantoorpand is gebouwd in 2003 en is gelegen op een kavel van 13.030 m², omheind door een hekwerk. Er zijn ruime parkeervoorzieningen.LOCATIE:

Het gebouw is gelegen aan de Veluwezoom en heeft een unieke zichtlocatie vanaf de A6. Door de markante en hoogwaardige uitstraling is het gebouw zeer bepalend voor het(toegangs)beeld van Almere. Het gebouw bevindt zich op het uiterst moderne bedrijventerrein Veluwsekant West in Almere Stad. Op het terrein is breedband internet via glasvezel aanwezig alsmede een 4 sterren Van der Valk hotel-congrescentrum-restaurant. Het terrein wordt collectief beveiligd door de Stichting Beveiliging Bedrijventerreinen Almere, voor de bij SBBA aangesloten deelnemers. Samen met Veluwsekant Oost omvat het terrein ca 69 ha bruto, waarvan Veluwsekant circa 16 ha netto. Reeds gevestigde gebruikers zijn hier onder meer Athlon Car Lease, Grundfos, Kobelco, Henri Schein en de gebruikers van de Brandboxx.INDELING EN OPLEVERINGSNIVEAU:

De kantoorruimte is verdeeld over 6 verdiepingen. Het pand beschikt over een ruime representatieve entree, bedrijfsrestaurant, lift, klimaatbeheersingsinstallatie met verwarming en topkoeling; Kabelgoten, voorzien van elektra, systeemplafonds, toiletten per verdieping en vleugel, centrale receptie met toegangscontrole en ontvangstruimte.OPPERVLAKTE:

Het kantoorpand heeft een totaal vloeroppervlak van circa 4.009 m2, waarvan nog 2.283 m² beschikbaar is voor verhuur, in units vanaf 123 m² :-Begane grond: ca. 863 m²;

-Eerste verdieping: ca. 975 m²;

-Tweede verdieping:ca. 455 m²;

-Derde verdieping: Verhuurd;

-Vierde verdieping: Verhuurd;

-Vijfde verdieping: Verhuurd.Het geheel is gelegen op een kavel van ca. 13.030 m².PARKEREN:

Het aantal nog beschikbare parkeerplaatsen bij het object bedraagt momenteel 90.HUURPRIJS

De huurprijs bedraagt € 105,-- per m² per jaar, exclusief BTW.De prijs per parkeerplaats bedraagt € 200,-- per jaarHUURPERIODE

5 (vijf) jaar met een aansluitende verlengingsperiode van 5 (vijf) jaar.AANVAARDING

In overleg.INDEXERING:

Jaarlijks op basis van het prijsindexcijfer volgens de consumenten-prijsindex (CPI), reeks CPI- alle huishoudens (op basis van het meest recente basisjaar), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).ZEKERHEIDSTELLING:

Een bankgarantie ter grootte van drie maanden huur en servicekosten, te vermeerderen met BTW.HUURCONTRACT:

Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), nieuw model juni 2003.BTW:

Het uitgangspunt is BTW-belaste verhuur, derhalve dienen alle bedragen te worden vermeerderd met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting. Indien huurder niet aan het 90%-criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van een omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.VOORBEHOUD:

Goedkeuring door eigenaar.Voor meer informatie kunt u ons bellen op: 036-5383222. Wij nodigen u graag uit voor een bezichtiging!Deze kantoorruimte wordt aangeboden in collegiale samenwerking met Zuiver Almere Vastgoed Adviseurs.Deze informatie is met zorg samengesteld en wordt u vrijblijvend aangeboden. Over de juistheid en/of volledigheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Video's  |  360 graden foto's

Video Veluwezoom 15 1327AE Almere

Contact