Transistorstraat 51c ALMERE


Kenmerken

Huurprijs: € 850,- p.m. (21% BTW)
Status:
beschikbaar
Type:
Kantoorruimte
BouwType:
bestaande bouw
Servicekosten:
€ 175,-
Hoofd bestemming:
kantoorruimte
Aanvaarding:
direct
Oppervlakte:
315 m²

TE HUUR

Kantoorvilla

Adres: Transistorstraat 51 C te AlmereDeze fraaie, moderne kantoorvilla is gelegen op bedrijventerrein de Uitgeverij te Almere-Stad. Het bedrijventerrein is een voortzetting van de naastgelegen gemengde terreinen Gooisekant en Gooise Poort. De doelgroepen voor het moderne en gemengde bedrijventerrein: midden- en kleinbedrijf met handelsbedrijven en perifere detailhandel.

De kantoorvilla is onderdeel van Businesspark Marestein en bestaat uit 10 geclusterde kantoorvilla's van een hoogwaardig niveau, welke zijn gelegen rondom een prachtig aangelegde binnenplaats met olijfbomen. Businesspark Marestein is in het eerste kwartaal 2009 opgeleverd. Het pand ligt zeer gunstig ten opzichte van de rijksweg A6 en is daardoor met optimaal bereikbaar. Vanaf de A6 zijn ook de rijkswegen A1 (Amsterdam) en A27 (Hilversum) binnen enkele autominuten te bereiken.OPPERVLAK:

Het totaal beschikbare oppervlak bedraagt circa 315 m² en is per verdieping te huur.

Begane grond: circa 105 m².

Eerste verdieping: circa 105 m².

Tweede verdieping: circa 105 m².

Eventueel is ook het gehele pand te huur.VOORZIENINGEN:

De kantoorvilla is o.a. voorzien van: een systeemplafond met inbouwverlichting, scheidingswanden, een geavanceerd luchtbehandelingssysteem (separaat in te stellen per verdieping), te openen draai/- kiep ramen, deels laminaat en deels vloerbedekking en op elke bouwlaag een moderne toiletgroep en een pantry. De ruimte zal door de verhuurder in overleg met de huurder opnieuw gestoffeerd worden opgeleverd.PARKEERGELEGENHEID:

Op het eigen terrein beschikt men over 2 parkeerplaatsen per verdieping a € 40,- per parkeerplaats per maand, te vermeerderen met de wettelijke BTW.HUURSOM:

Begane grond: € 900,- per maand.

1e verdieping: € 875,- per maand.

2e verdieping: € 850,- per maand.Huurprijzen te vermeerderen met de wettelijke BTW.De huurprijs is erop gebaseerd dat geopteerd kan worden voor belaste verhuur. Indien de BTW niet verrekend kan worden zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.De servicekosten bedragen € 175,- per maand.BANKGARANTIE:

Ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, verhoogd met de daarover verschuldigde omzetbelasting.HUUROVEREENKOMST:

Standaard huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte volgens de Raad voor Onroerende Zaken vastgesteld.HUURPERIODE:

Vanaf 3 jaar bespreekbaar.OPLEVERING:

In overleg.VOORBEHOUD:

Goedkeuring door eigenaar.Voor meer informatie kunt u bellen op nummer: 036-5383222. Wij nodigen u graag uit voor een bezichtiging!Deze informatie is met zorg samengesteld en wordt u vrijblijvend aangeboden. Over de juistheid en/of volledigheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Contact