Transistorstraat 51C. ALMERE


Kenmerken

Vraagprijs: € 349.000,- k.k. (21% BTW)
Status:
beschikbaar
Type:
Kantoorruimte
BouwType:
bestaande bouw
Perceel oppervlakte:
1 m²
Hoofd bestemming:
kantoorruimte
Aanvaarding:
direct
Oppervlakte:
315 m²

TE KOOP

Kantoorvilla

Adres: Transistorstraat 51 C te AlmereDe beschikbare kantoorvilla is gelegen op bedrijventerrein de Uitgeverij te Almere-Stad. Het bedrijventerrein is een voortzetting van de naastgelegen gemengde terreinen Gooisekant en Gooise Poort. De doelgroepen voor het moderne en gemengde bedrijventerrein: midden- en kleinbedrijf met handelsbedrijven en perifere detailhandel.De kantoorvilla is onderdeel van Businesspark Marestein en bestaat uit 10 geclusterde kantoorvilla's welke zijn gelegen rondom een prachtig aangelegde binnenplaats met olijfbomen. Businesspark Marestein is in het eerste kwartaal 2009 opgeleverd.OPPERVLAK:

Het totaal beschikbare oppervlak bedraagt ca. 315 m².

Begane grond: ca. 105 m².

Eerste verdieping: ca. 105 m².

Tweede verdieping: ca. 105 m².VOORZIENINGEN:

De kantoorvilla is o.a. voorzien van: een systeemplafond met inbouwverlichting, scheidingswanden, een geavanceerd luchtbehandelingssysteem (separaat in te stellen per verdieping), te openen draai/- kiep ramen, deels laminaat en deels vloerbedekking en op elke bouwlaag een moderne toiletgroep en een pantry.PARKEERGELEGENHEID:

Op het eigen terrein beschikt men over nader toe te wijzen parkeerplaatsen.KOOPSOM:

€ 349.000 kosten koperBTW is van toepassing en zal worden verlegd van verkoper naar koper.BANKGARANTIE:

Ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, verhoogd met de daarover verschuldigde omzetbelasting.OPLEVERING:

Per directVOORBEHOUD:

Goedkeuring door eigenaar.Voor meer informatie kunt u bellen op nummer: 036-5383222. Wij nodigen u graag uit voor een bezichtiging!Deze informatie is met zorg samengesteld en wordt u vrijblijvend aangeboden. Over de juistheid en/of volledigheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Contact