Transistorstraat 101 ALMERE


Kenmerken

Vraagprijs: € 1.195.000,- k.k.
Status:
verkocht
Type:
Kantoorruimte
BouwType:
bestaande bouw
Perceel oppervlakte:
3.176 m²
Hoofd bestemming:
kantoorruimte
Neven bestemming:
bedrijfsruimte
Aanvaarding:
in overleg
Oppervlakte:
1.560 m²

ADRES: Transistorstraat 101 te Almere-PoortZeer markant kantoor/bedrijfspand op zichtlocatie, direct bij afslag A6.Dit bijzonder fraai vormgegeven kantoor/bedrijfsgebouw uit 2000 is absoluut een visitekaartje voor uw bedrijf. Het pand beschikt over een zeer hoogwaardige afwerkingsniveau en een ruim perceel met een ruime hoeveelheid parkeerplaatsen. De kantoorverdieping bevindt zich zich diagonaal boven het bouwdeel op het maaiveld en is via een lift bereikbaar.LIGGING:

Het kantoor/bedrijfsgebouw is gelegen op bedrijventerrein Gooisekant /Gooisepoort direct naast de S101 op een toplocatie. Dit bedrijventerrein ligt direct aan de Rijksweg A6 en is daardoor uitstekend bereikbaar met de auto.

Het centrum van Almere is zowel met het openbaar vervoer als met het eigen vervoer goed te bereiken. Het bedrijventerrein is eveneens goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het NS- en busstation Muziekwijk en Almere- Poort zijn op korte afstand gelegen. Met de bus bereikt u binnen enkele minuten het bedrijventerrein.PERCEEL:

Het pand bevindt zich op een ruim perceel van ca. 3.175 m2.INDELING:

Bouwdeel op het maaiveld:

- begane grond: 625 m2 met entree, receptie, toiletten, lift en trappenhuis, een vergaderruimte en een hoogwaardige bedrijfsruimte toegankelijk via een overheaddeur

- 1e verdieping: 585 m2 met kantine, keuken en toiletten, hoogwaardige productieruimte met veel daglicht en een binnentuin.

Kantoorverdieping:

totaal ca. 350 m2 met lift, besprekingsruimte, 10 kantoorkamers en toiletten.VOORZIENINGEN:

Het pand is zeer volledig uitgerust en er is in de afwerking gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen. Het beschikt over een volledige klimaatbeheersingsinstallatie, met in elke ruimte een koel-, verwarming- en ventilatie-installatie.PARKEERGELEGENHEID:

Op het eigen terrein zijn er maar liefst 25 parkeerplaatsen beschikbaar.KOOPSOM:

€ 1.195.000 kosten koperOPLEVERING:

In overleg.VOORBEHOUD:

Goedkeuring door eigenaar.Voor meer informatie kunt u bellen op nummer: 036-5383222. Wij nodigen u graag uit voor een bezichtiging!Deze informatie is met zorg samengesteld en wordt u vrijblijvend aangeboden. Over de juistheid en/of volledigheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Contact