Televisieweg 16 ALMERE


Kenmerken

Huurprijs: € 165.000,- p.j. (21% BTW)
Status:
beschikbaar
Type:
Bedrijfsruimte
BouwType:
bestaande bouw
Perceel oppervlakte:
1.500 m²
Hoofd bestemming:
bedrijfsruimte
Aanvaarding:
per 2019-09-01

Bedrijfshal

Oppervlakte:
2.178 m²
In units vanaf:
2.178 m²
Vrije hoogte:
600 cm
Vloerbelasting:
1000 kg / m2
Voorzieningen:
Betonvloer, Overhead deuren, Pantry, Toilet

Kantoorruimte

Oppervlakte:
770 m²

TE HUUR: Bedrijfsruimte met kantoor en showroom op prima locatieAdres: Televisieweg 16 te Almere Stad.OMSCHRIJVING:

Dit fraaie, multifunctionele bedrijfspand met kantoorruimte is gelegen op een prima locatie in Almere en is zeer geschikt voor onder meer bedrijven in de (groot)handel en ambachtelijke dienstverlening.LOCATIE:

Het pand is gelegen op bedrijventerrein Gooisekant, een hoogwaardig en gemengd bedrijventerrein en direct aan de A6 (Lelystad - 't Gooi - Amsterdam). Door de gunstige ligging is het terrein uitstekend bereikbaar met de auto. Het centrum van Almere is zowel met het openbaar vervoer als met het eigen vervoer goed te bereiken. Het gebied rond de Televisieweg kenmerkt zich door de aanwezigheid van veel gerenommeerde bedrijven. Bedrijven zoals Art of Dance, ASM, Yarden en Okkerse & Schop Advocaten zijn hier reeds gevestigd.OPPERVLAK:

Het bedrijfsgebouw heeft een totaal oppervlak van circa 2.948 m², waarvan 2.178 m² bedrijfsruimte en 770 m² kantoorruimte.Bedrijfsruimte

Het totaal oppervlak van de bedrijfsruimte bedraagt circa 2.178 m². Deze is verdeeld over een bedrijfsruimte/magazijn met een vrije hoogte van 6 meter (in totaal 726 m²), een bedrijfsruimte met een vrije hoogte van 2,8 meter (in totaal 726 m²) en een entresolvloer van circa 726 m² in het magazijn. De maximale vloerbelasting bedraagt circa 1.000 kg/ m². Het pand beschikt tevens over een overheaddeur, een alarmsysteem, centrale verlichting, lichtkoepels in het dak, een kantine op de begane grond en diverse toiletten.Kantoorruimte

Het pand heeft circa 770 m² kantoorruimte, waarvan 398 m² op de begane grond en 372 m² op de verdieping. De kantoorruimte beschikt over te openen ramen en airco.Het pand dateert van 1993 en is zowel binnen als buiten goed onderhouden.Buitenterrein

Het buitenterrein is verhard en het perceel heeft een omvang van circa 1.500 m²PARKEERGELEGENHEID:

Op het eigen terrein zijn er 22 parkeerplaatsen beschikbaar.HUURPRIJS:

€ 165.000,- per jaar.

De parkeerplaatsen zijn bij de huurprijs inbegrepen.HUURTERMIJN:

3 of 5 jaarOPLEVERING:

Het pand is beschikbaar vanaf september 2019.BANKGARANTIE:

Ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, verhoogd met de daarover verschuldigde omzetbelasting.HUUROVEREENKOMST:

Standaard huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte volgens de Raad voor Onroerende Zaken vastgesteld.VOORBEHOUD:

Goedkeuring door eigenaar.Voor meer informatie kunt u ons bellen op: 036-5383222. Wij nodigen u graag uit om het object te bezichtigen.Deze informatie is met zorg samengesteld en wordt u vrijblijvend aangeboden. Over de juistheid en/of volledigheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Contact