Schutweg 22KL LELYSTAD


Kenmerken

Huurprijs: € 895,- p.m. (21% BTW)
Status:
beschikbaar
Type:
Bedrijfsruimte
BouwType:
bestaande bouw
Servicekosten:
€ 50,-
Hoofd bestemming:
bedrijfsruimte
Aanvaarding:
in overleg

Bedrijfshal

Oppervlakte:
190 m²
Vloerbelasting:
1000 kg / m2
Voorzieningen:
Betonvloer, Overhead deuren, Toilet

Kantoorruimte

Oppervlakte:
30 m²

TE HUURBedrijfsruimteAdres: Schutweg 22 KL te LelystadDeze hoekunit is gelegen in een bedrijfsverzamelgebouw op bedrijventerrein Noordersluis.Regulier bedrijventerrein Noordersluis is gelegen in het zuidwesten van Lelystad. De ligging aan het stedelijk hoofdwegennet (Visarenddreef en Westerdreef) en een doorgaande vaarroute nabij het Markermeer vormen specifieke vestigingsfactoren die gunstig zijn voor transportbedrijven, dienstverlenende bedrijvigheid en bedrijvigheid gericht op zeil- en recreatievaart. Het gebied is verder functioneel en ruim opgezet, waarbij de Zuiveringweg voor de belangrijkste interne ontsluiting zorgt.OPPERVLAK:

Bedrijfsruimte van circa 220 m², waarvan circa 115 m² gelegen op de begane grond en een verdieping met circa 75 m² opslagruimte en circa 30 m² kantoorruimte.VOORZIENINGEN:

De bedrijfsunit is voorzien van twee overheaddeuren, twee loopdeuren, meterkast, toilet en een houten verdiepingsvloer (bereikbaar middels een vaste trap). De hal is volledig geïsoleerd.

De vrije hoogte bedraagt circa 3 meter en de vloerbelasting bedraagt circa 1.000 kg/m².

De kantoorruimte is voorzien van een groot raam in de zijgevel.PARKEERGELEGENHEID:

Twee parkeerplaatsen.HUURSOM:

€ 895,- per maand, exclusief BTW.

Standaard ROZ voorwaarden.SERVICEKOSTEN:

€ 50,- per maand, exclusief BTW.WAARBORGSOM:

Drie maanden huur, servicekosten en BTW.OPLEVERING:

In overleg.VOORBEHOUD:

Goedkeuring door eigenaar.Voor meer informatie kunt u bellen op nummer: 0320-233211. Wij nodigen u graag uit om de ruimte te bezichtigen.Deze informatie is met zorg samengesteld en wordt u vrijblijvend aangeboden. Over de juistheid en/of volledigheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Brochures

Contact