Schutweg 22C LELYSTAD


Kenmerken

Huurprijs: € 325,- p.m. (21% BTW)
Status:
beschikbaar
Type:
Bedrijfsruimte
Servicekosten:
€ 40,-
Hoofd bestemming:
bedrijfsruimte
Aanvaarding:
direct

Bedrijfshal

Oppervlakte:
58 m²
In units vanaf:
58 m²
Vloerbelasting:
1000 kg / m2
Voorzieningen:
Overhead deuren

TE HUURBedrijfsruimteAdres: Schutweg 22 C te LelystadDe beschikbare bedrijfsunit is gelegen in een bedrijfsverzamelgebouw op bedrijventerrein Noordersluis.

Regulier bedrijventerrein Noordersluis is gelegen in het zuidwesten van Lelystad. De ligging aan het stedelijk hoofdwegennet (Visarenddreef en Westerdreef) en een doorgaande vaarroute nabij het Markermeer vormen specifieke vestigingsfactoren die gunstig zijn voor transportbedrijven, dienstverlenende bedrijvigheid en bedrijvigheid gericht op zeil- en recreatievaart. Het gebied is verder functioneel en ruim opgezet, waarbij de Zuiveringweg voor de belangrijkste interne ontsluiting zorgt.OPPERVLAK:

Circa 58 m².VOORZIENINGEN:

De bedrijfsunit is voorzien van een overheaddeur en een meterkast met elektrameter, watermeter, krachtstroom en een gasaansluiting (zonder meter).PARKEERGELEGENHEID:

1 parkeerplaats.HUURSOM:

€ 325,-- per maand, exclusief BTW.

Standaard ROZ voorwaarden.SERVICEKOSTEN:

€ 40,-- per maand, exclusief BTW.OPLEVERING:

Per direct mogelijk.VOORBEHOUD:

Goedkeuring door eigenaar.Voor meer informatie kunt u bellen op nummer: 0320-233211. Wij nodigen u graag uit om de ruimte te bezichtigen.Deze informatie is met zorg samengesteld en wordt u vrijblijvend aangeboden. Over de juistheid en/of volledigheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Brochures

Contact