Schroefstraat 14 LELYSTAD


Kenmerken

Huurprijs: € 2.850,- p.m. (21% BTW)
Status:
beschikbaar
Type:
Bedrijfsruimte
Perceel oppervlakte:
1.400 m²
Hoofd bestemming:
bedrijfsruimte
Aanvaarding:
direct
Bouwjaar:
1981-1990

Bedrijfshal

Oppervlakte:
710 m²
In units vanaf:
710 m²
Vrije hoogte:
480 cm

TE HUURBedrijfsruimte / showroomBent u opzoek naar een goed te bereiken bedrijfsruimte met showroom, dan is deze ruimte zeer geschikt voor u!

Het object heeft een gevel van maar liefst 10 meter breed en bestaat hoofdzakelijk uit glas.Adres: Schroefstraat 14 te Lelystad.De beschikbare ruimte is gelegen op industrieterrein "Gildenhof" een kleinschalig bedrijventerrein, gelegen te midden van de Zuiderzeewijk, in het noorden van Lelystad.

Het bedrijventerrein kenmerkt zich voor: (zakelijke) dienstverlening, kleinschalige bedrijvigheid in de lagere milieucategorieën en consumentengerichte handel in auto's, caravans en andere volumineuze artikelen. Gildenhof biedt ruimte aan kleinschalige bedrijvigheid in de lagere milieucategorieën en niet-economische functies in de sociaal-culturele en maatschappelijke sfeer. Onder voorwaarden zijn vormen van detailhandel ook toegestaan (op te vragen bij de gemeente Lelystad).OPPERVLAK EN VOORZIENINGEN:

Het totale perceeloppervlak bedraagt 1.400 m².

Het totaal oppervlak van de bedrijfsruimte bedraagt circa 710 m².De voorzijde van de hal heeft een oppervlak van circa 185 m² en is deels voorzien van een systeemplafond met inbouwverlichting. Tevens is er een kleine kantoorruimte aanwezig.

De vrije hoogte bedraagt circa. 2.30 meter.De achterzijde van de hal heeft een oppervlak van circa 525 m² en is voorzien van verlichting,

een toilet en een kantoorruimte. De vrije hoogte bedraagt deels circa 2.80 meter en deels 4.80 meter.PARKEERGELEGENHEID:

Er is voldoende parkeergelegenheid, met enkele parkeerplaatsen voor het pand.HUURSOM:

€ 2.850,-- per maand, exclusief BTW.HUURBETALING:

Per maand vooruit.HUUROVEREENKOMST:

Model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) op 30-1-2015 vastgesteld.HUURPRIJSINDEXERING:

Jaarlijks, op basis van bovengenoemd model met bijbehorende Algemene Bepalingen.BANKGARANTIE/WAARBORGSOM:

Drie maanden huur inclusief BTW.OPLEVERING:

Per direct.VOORBEHOUD:

Goedkeuring door eigenaar.Voor meer informatie kunt u bellen op nummer: 0320-233211. Wij nodigen u graag uit om de ruimte te bezichtigen.Deze informatie is met zorg samengesteld en wordt u vrijblijvend aangeboden. Over de juistheid en/of volledigheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Brochures

Contact