Schoutstraat 57 ALMERE


Kenmerken

Huurprijs: € 2.500,- p.m.
Status:
verhuurd
Type:
Kantoorruimte
BouwType:
bestaande bouw
Perceel oppervlakte:
225 m²
Hoofd bestemming:
kantoorruimte
Neven bestemming:
winkelruimte
Aanvaarding:
per 2018-05-01
Oppervlakte:
182 m²

TE HUUR: KANTOORRUIMTE / WINKELRUIMTE IN HET CENTRUM VAN ALMERE STAD.Adres: Schoutstraat 57 te Almere Stad.In het centrum van Almere-Stad bevindt zich dit moderne en representatieve kantoor-/winkelpand in de plint. Het gebouw is uitstekend gelegen op een zichtlocatie aan de Schoutstraat. Door de gunstige ligging aan de rand van het winkelcentrum (Stadshart en Grote Markt) zijn alle voorzieningen binnen handbereik. Direct voor de deur bevindt zich een ruime parkeergarage, tevens zijn er in de directe omgeving veel parkeermogelijkheden. Het NS-station Almere Centrum is op loopafstand.BESTEMMING:

De begane grond heeft als bestemming centrum doeleinden en is onder meer bestemd voor: detailhandel, maatschappelijke voorzieningen, dienstverlening, kantoren en horecavoorziening (cat. 1).DOELGROEP:

De begane grond is zeer geschikt voor bijvoorbeeld een uitzendorganisatie, assurantiekantoor (zonder financiële dienstverlening), detailhandel, gemeentelijke diensten, zorginstellingen etc.OPPERVLAK:

De beschikbare kantoorruimte / winkelruimte van ca. 182 m² is gelegen op de begane grond.VOORZIENINGEN:

De ruimte heeft een eigen entree met een multifunctionele open ruimte, drie spreekkamers en is o.a. voorzien van verwarming, systeemplafonds met inbouwverlichting, vloerbedekking, kabelgoten, vloerbedekking, een pantry en een toilet.PARKEERGELEGENHEID:

Direct voor de deur bevindt zich een ruime parkeergarage (Schoutgarage). In de directe omgeving veel parkeermogelijkheden aan de openbare weg alsmede op diverse parkeerterreinen en overige garages.HUURSOM:

De huurprijs bedraagt € 2.500,- per maand, te vermeerderen met de wettelijke BTW.De huurprijs is erop gebaseerd dat geopteerd kan worden voor belaste verhuur. Indien de BTW niet verrekend kan worden zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.BANKGARANTIE:

Ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, verhoogd met de daarover verschuldigde omzetbelasting.SERVICEKOSTEN:

De servicekosten zijn nog nader vast te stellen.HUUROVEREENKOMST:

Standaard huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte volgens de Raad voor Onroerende Zaken vastgesteld.HUURPERIODE:

3 of 5 jaar.OPLEVERING:

De ruimte is beschikbaar per 1-5-2018.VOORBEHOUD:

Goedkeuring door eigenaar.Voor meer informatie kunt u bellen op nummer: 036-5383222. Wij nodigen u graag uit voor een bezichtiging!Deze informatie is met zorg samengesteld en wordt u vrijblijvend aangeboden. Over de juistheid en/of volledigheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Contact