Randstad 21 33. ALMERE


Kenmerken

Huurprijs: € 675,- p.m. (21% BTW)
Status:
beschikbaar
Type:
Kantoorruimte
BouwType:
bestaande bouw
Servicekosten:
€ 200,-
Perceel oppervlakte:
262 m²
Hoofd bestemming:
kantoorruimte
Aanvaarding:
in overleg
Oppervlakte:
140 m²

TE HUUR

Kleinschalige kantoorruimte op centrale locatie.

Adres: Randstad 21-33 te Almere-Stad.Dit multifunctionele kantoorvilla is gelegen op een eersteklas locatie op het bedrijventerrein Randstad 21. Bedrijventerrein Randstad is een hoogwaardig en gemengd bedrijventerrein en ligt zeer centraal in het centrum van Almere Stad. Het vrijstaande kantoorgebouw ligt aan de rand van het bedrijventerrein en heeft aan de achterkant vrij uitzicht over het water. Het gebouw is zeer gunstig gesitueerd, het winkelcentrum, bus- en NS-station zijn op loopafstand gelegen. Tevens bevindt zich in de directe omgeving het zakencentrum, waaronder het WTC Alnovum, de Rabotoren en de Eurotoren.OPPERVLAK:

Per direct beschikbaar totaal circa: 140 m² kantoorruimte beschikbaar, verdeeld over eerste verdieping (70 m²) en tweede verdieping (70 m²)

De begane grond is verhuurd.VOORZIENINGEN:

De kantoorruimte is verdeeld over een open ruimte en een kantoorkamer en is o.a. voorzien van: stadsverwarming middels individueel regelbare radiatoren, diverse kabelgoten, aluminium draai/- kiepramen en systeemscheidingswanden. Ten behoeve van de beveiliging beschikt het gebouw over een alarmsysteem.Per bouwlaag beschikt men over een pantry en een toilet.PARKEERGELEGENHEID:

Op het eigen terrein beschikt men over nader toe te wijzen parkeerplaatsen.HUURSOM:

€ 675,-- per maand per verdieping.

De huurprijs is erop gebaseerd dat geopteerd kan worden voor belaste verhuur. Indien de BTW niet verrekend kan worden zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.BANKGARANTIE:

Ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, verhoogd met de daarover verschuldigde omzetbelasting.SERVICEKOSTEN:

De servicekosten bedragen (per bouwlaag) € 200,-- per maand inclusief voorschot elektra en verwarming.Onder de servicekosten vallen de volgende leveringen en diensten:

Elektra, warmte, water, verontreinigingsheffing, alarmopvolging + onderhoud aan het alarm, onroerend zaak belasting, tuinonderhoud en schoonmaak gevelglas en beplating (buitenzijde).Bedragen te vermeerderen met BTW.HUUROVEREENKOMST:

Standaard huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte volgens de Raad voor Onroerende Zaken vastgesteld.HUURPERIODE:

In overleg.OPLEVERING:

In overleg.VOORBEHOUD:

Goedkeuring door eigenaar.Voor meer informatie kunt u bellen op nummer: 036-5383222.Deze informatie is met zorg samengesteld en wordt u vrijblijvend aangeboden. Over de juistheid en/of volledigheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Contact