Prinsenpad 29 ALMERE


Kenmerken

Huurprijs: € 750,- p.m.
Status:
verhuurd onder voorbehoud
Type:
Kantoorruimte
BouwType:
bestaande bouw
Perceel oppervlakte:
1 m²
Hoofd bestemming:
kantoorruimte
Aanvaarding:
direct
Bouwjaar:
1981-1990
Oppervlakte:
80 m²

TE HUUR: Speelse kantoor-/praktijkruimte nabij Almere CentrumAdres: Prinsenpad 29 te Almere-StadDeze nette kantoor/praktijkruimte met een leuke ronde pui met veel lichtinval is gelegen in een rustige woonwijk op loopafstand van het Centraal Station. De ruimte is voorheen in gebruik geweest als kinderdagverblijf en is nu per direct beschikbaar.OPPERVLAK:

Circa 80 m² kantoor-/praktijkruimte op de begane grondHUURSOM:

€ 750,- euro per maandINDEXERING:

De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na de ingangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI Alle huishoudens (2015 = 100), zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).BETALINGEN:

Per maand vooruit te voldoenBANKGARANTIE:

Ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, verhoogd met de daarover verschuldigde omzetbelasting.HUUROVEREENKOMST:

Standaard huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte volgens de Raad voor Onroerende Zaken vastgesteld.HUURPERIODE:

Vanaf 3 jaar bespreekbaar.OPLEVERING:

In overleg.VOORBEHOUD:

Goedkeuring door eigenaar.Voor meer informatie kunt u bellen op nummer: 036-5383222. Wij nodigen u graag uit voor een bezichtiging.Deze informatie is met zorg samengesteld en wordt u vrijblijvend aangeboden. Over de juistheid en/of volledigheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Contact