Palmpolstraat 62* ALMERE


Kenmerken

Huurprijs: € 55,- per vierkante meter p.j. (21% BTW)
Status:
verhuurd
Type:
Kantoorruimte
BouwType:
bestaande bouw
Perceel oppervlakte:
484 m²
Hoofd bestemming:
kantoorruimte
Neven bestemming:
bedrijfsruimte
Aanvaarding:
direct
Bouwjaar:
na 20012010
Oppervlakte:
156 m²

TE HUUR: Zeer aantrekkelijk geprijsde, hoogwaardig afgewerkte kantoorruimte op Veluwsekant in AlmereGelegen op het goed bezette bedrijvenpark "Veluwsekant-Oost" langs de A6 (5 min) en op <10 min. van A27 en 20 min. van Amsterdam, direct beschikbare kantoorruimte. Ook kleinere units (circa 50 en 90 m²) mogelijk. De beschikbare ruimte maakt onderdeel uit van een geschakeld gebouw waar o.a. een groothandel in verlichting in is gehuisvest. Op het bedrijventerrein zijn verder diverse autodealers, tuincentrum Overvecht (aan overzijde van de weg), Sligro groothandel, Gardena en andere landelijk bekende bedrijven actief.Bedrijfsobject:

Nog nooit zo goedkoop, modern en ook nog op een uitstekende locatie in Almere!

Voor ondernemers die op zoek zijn naar bijzonder gunstige maandlasten en flexibele huurmogelijkheden.

Het pand leent zicht voor gebruik als kantoorruimte op de verdiepingen en showroomruimte/bedrijfsruimte op de begane grond.Vloeroppervlak:

Totaal is nog 156 m² kantoorruimte beschikbaar op de 2e verdieping. De overige ruimten zijn verhuurd. Genoemde m² zijn incl. toedeling algemene ruimten. Deelverhuur is onder voorwaarden mogelijk per verdieping of halve verdieping.Bestemming:

De informatie inzake gebruiksmogelijkheden en voorschriften is te verkrijgen bij de gemeente Almere.Parkeren:

Op eigen terrein zijn parkeerplaatsen aanwezig.VVE:

Er is een vereniging van eigenaren actief voor het complex. Het aandeel bedraagt hierin 10,4 %. De jaarlijkse bijdrage is circa € 250,00.Kadastraal Gemeente Almere, Sectie U, nummer 6394 index 1 - 484 m²Omzetbelasting:

De ruimte kan vrij van BTW worden gehuurd. Informeer naar de voorwaarden.Opleveringsniveau:

De ruimten beneden wordt (deels) casco opgeleverd doch met diverse voorzieningen. De ruimte boven is afgewerkt.

De ruimte is o.a. voorzien van: - Toiletten; - Meterkast; - Stadsverwarming; - Lift; - Systeemplafond met verlichting; - Royale glazen pui.Huursom:

Vanaf € 55,- per m2 per jaar voor de 2e verdiepingHuurprijs per maand per verdieping bedraagt € 715,-Bankgarantie:

Ter grootte van een betalingsverplichting van drie maandenHuurovereenkomst:

Standaard huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte volgens de Raad voor Onroerende Zaken vastgesteld.Huurperiode:

Flexibel vanaf 1 jaarOplevering:

Per direct.Voorbehoud:

Goedkeuring door eigenaar.Voor meer informatie kunt u bellen op nummer: 036-5383222. Wij nodigen u graag uit voor een bezichtiging.

Deze informatie is met zorg samengesteld en wordt u vrijblijvend aangeboden. Over de juistheid en/of volledigheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Contact