Palmpolstraat 47 ALMERE


Kenmerken

Vraagprijs: € 295.000,- k.k.
Huurprijs: € 22.000,- p.j. (21% BTW)
Status:
verhuurd
Type:
Bedrijfsruimte
BouwType:
bestaande bouw
Servicekosten:
€ 150,-
Perceel oppervlakte:
1 m²
Hoofd bestemming:
bedrijfsruimte
Neven bestemming:
kantoorruimte
Aanvaarding:
direct
Bouwjaar:
na 20012010

Bedrijfshal

Oppervlakte:
175 m²
In units vanaf:
175 m²
Vrije hoogte:
4 cm
Vrije overspanning:
6 m
Vloerbelasting:
1000 kg / m2
Voorzieningen:
Overhead deuren

Kantoorruimte

Oppervlakte:
118 m²

TE KOOP/TE HUUR

Representatieve bedrijfsunit.

Adres: Palmpolstraat 47 te Almere Stad.De beschikbare bedrijfsunit maakt deel uit van het bedrijfsverzamelgebouw 'Alphamare'. Dit vrijstaande en onder architectuur gebouwde bedrijfsverzamelgebouw is gunstig gelegen op het eerste klas bedrijventerrein Veluwsekant-Oost te Almere Stad.Het bedrijventerrein is direct gelegen aan de A-6. Hierdoor is er een uitstekende bereikbaarheid met onder andere de auto. Het centrum van Almere bevindt zich op maar 5 autominuten van het bedrijventerrein. Het bedrijventerrein is eveneens goed bereikbaar met het openbaar vervoer (bus). Op enige afstand, in de naastgelegen woonwijk is er een verbinding naar Almere CS.Het gebouw heeft door zijn bijzondere vormgeving en materiaalkeuze een zeer markante uitstraling. "Alphamare" is ontwikkeld voor ondernemers die prijs stellen op zowel representatieve als gunstig gesitueerde huisvesting met een hoogwaardige afwerking.OPPERVLAK:

Het totaal oppervlak van de beschikbare bedrijfsunit bedraagt circa 293 m².Circa 175 m² bedrijfsruimte, gelegen op de begane grond.

Circa 66 m² kantoorruimte, gelegen op de eerste verdieping.

Circa 52 m² kantoorruimte, gelegen op de tweede verdieping.VOORZIENINGEN:

Op de begane grond bevindt zich een bedrijfshal, een kantoorruimte, een pantry en een toiletgroep. Via het trappenhuis bereikt men de eerste en tweede verdieping.De bedrijfsruimte is o.a. voorzien van: een overheaddeur, opbouwverlichting en een heater.De kantoorruimte is o.a. voorzien van: systeemplafonds met inbouwverlichting, airco units, vloerbedekking en stadsverwarming.

PARKEERGELEGENHEID:

4 parkeerplaatsenKOOPSOM:

€ 295.000 KOSTEN KOPERHUURSOM:

€ 22.000,- op jaarbasis te vermeerderen met BTWHuurbetaling per maand

Standaard ROZ voorwaardenVVE

Bijdrage (2016) € 150,- per maandOPLEVERING:

In overleg.VOORBEHOUD:

Goedkeuring door eigenaar.Voor meer informatie kunt u bellen op nummer: 036-5383222. Wij nodigen u graag uit om de ruimte te bezichtigen!Deze informatie is met zorg samengesteld en wordt u vrijblijvend aangeboden. Over de juistheid en/of volledigheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Contact