Oranje Pan 15 ALMERE


Kenmerken

Huurprijs: € 700,- p.m.
Status:
Verhuurd
Type:
Kantoorruimte
BouwType:
bestaande bouw
Perceel oppervlakte:
118 m²
Hoofd bestemming:
kantoorruimte
Aanvaarding:
per 2018-09-01
Oppervlakte:
58 m²

TE HUUR: Multifunctionele kantoor-/praktijkruimte in de WaterwijkAdres: Oranje Pan 15 te AlmereDeze nette kantoor/praktijkruimte is gelegen in een woonwijk van Almere- Stad nabij alle voorzieningen.

De bestemming is bedrijfsruimte/kantoor. Het object kan daardoor voor uiteenlopende doeleinden worden gebruikt, van zakelijke dienstverlening tot medische en paramedische bedrijven en instellingen.OPPERVLAK:

Ca. 58 m² v.v.o. kantoor-/praktijkruimte op de begane grond.INDELING:

Entree, hal met toilet, keukenblok en kantoorruimte. Het pand is voorzien van stadsverwarming.HUURPRIJS:

€ 700,- per maand.OPLEVERING:

Beschikbaar vanaf 1-1-2018 of 1-2-2018.HUURPERIODE:

Vanaf 3 jaar.INDEXERING:

Jaarlijks op basis van het prijsindexcijfer volgens de consumenten-prijsindex (CPI), reeks CPI- alle huishoudens (op basis van het meest recente basisjaar), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).ZEKERHEIDSTELLING:

Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur.HUURCONTRACT:

Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), nieuw model juni 2003.VOORBEHOUD:

Goedkeuring door eigenaar.Voor meer informatie kunt u bellen op nummer: 036-5383222. Wij nodigen u graag uit voor een bezichtiging.Deze informatie is met zorg samengesteld en wordt u vrijblijvend aangeboden. Over de juistheid en/of volledigheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Contact